Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te ez miatt mérges lennél a párodra?
Nem lennék mérges, alapból nem vagyok az a fajta aki a másik minden lépéséről tudni akar!
Volt már olyan, hogy ő kért hasonlót, de az ilyenek szàmomra annyira jelentéktelen dolgok, hogy azt mondtam jólvan és kb el is felejtettem...
Esetleg beszámolót, bizonyító fotót, videót nem kellett küldenie , hogy tényleg ott volt?
Még egy gyerektől sem várná el az ember, nem hogy egy felnőttől amit te tőle.
Beteg vagy kérdező, a pasid jól tette, hogy nem írt.
Furcsa, hogy a válaszadók többségének tök mindegy történik e valami a párjával, mert attól lesz jó barátnő hogy nem kérdezgeti.
Én is szeretem tudni ha a párom hazaért. Nem azért hogy bizonyítékokat küldjön hogy pontosan kivel volt és hol, hanem hogy meggyőződjek arról, hogy egyben van. Pláne hogy ha este még kocsiba ül és utazik valahova. (különösen télen mikor csúszik az út és tudom hogy szeret csúszkálni az autóval a kanyarokban).
Kérdező, ne akadj ki rá, de azt elmondhatod hogy aggódtál és legközelebb írhatna, mert téged az megnyugtat.
És te honnan a jó édes ....ból tudod, hogy a 7-es válaszoló írt-e már olyan kérdéshez, ahol pasi tett fel ugyanilyet és ha írt is, akkor azt amit te GONDOLSZ? Na ugye, hogy ugye. Szerintem menj, aztán vedd be a bogyóidat.
Az egyetlen értelmes válaszoló amúgy a 7-ed volt, ez teljesen egyértelmű. Én is kíváncsi vagyok, hogy a párom odaért-e rendben, vagy elindult-e, stb. Nem azért, hogy ellenőrizem, hanem mert szeretem és aggódom miatta.
Az a beteg, aki egyből a kérdezőnek támad, na meg az, aki lesz...rja a párját és ezt normálisnak is gondolja.
Egyébként meg visszatérve rád, kilenceske, pont fordítva szokott lenni, ahogy írod. Ha egy nő a féltékenység írmagját is mutatja, azonnal keresztre van feszítve, ha aggódik a párja miatt, azonnal le van sárkányozva és a többi. Szóval ennyit erről. Meg erről az oldalról is.
Kérdező, mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!