Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állnátok ehhez, ha a párotok ezt tervezné? (utazás mással)
A párom kapott egy meghívást, pár napi síelésről lenne szó nagyon régi ismerősökkel, akikkel nem is tartotta a kapcsolatot. Engem nem vinne magával, mert azt mondja, neki kell a kikapcsolódás, pár nap buli stb. Én ki sem fizetném ezt az összeget, amibe kerül, s mivel nem is ismerek senkit na és síelni sem tudok, nem megyek vele. Ő nagyon akar.
Mondtam neki, hogy akkor mi nyáron menjünk el valahová, fedezzünk fel valamit pl. Görögország. Erre azt mondta,hogy nyáron velem csak a Balcsit tervezi,mert spórolni akar bútorokra....hát mondtam neki,h azt a pénzt amit elköltene most, azt a velem való kirándulásra is költhetné.
Viszont ő vágyik erre a síelésre másokkal, s azzal nyugtat,hogy utána megnyugszik s egy boldogabb pasit kapok vissza....szomorú vagyok, s mérges is, de nem mondhatom meg mit tegyen. Mit mondanátok erre? Engedjem?
Ez tényleg elég ciki, hogy rajtad spórol, de nagyon régi ismerősökkel meg menne, egy amúgy nem olcsó sportolási lehetőségre.(off: párom elutasított egy 15 ezerbe kerülő pihenést belföldön, még azon a héten lett egy 4x annyiba kerülő dolog - neki).
Nem lehet megoldani, hogy leszögezed, hogy oké, menj, de akkor legyen nyárra is? Tegyen többet félre?
Az én páromnak eszébe sem jutna ilyen, csak akkor menne nélkülem, ha én nem akarok.
Te meg menj el barátnőkkel nyáron nyaralni.
Igen így van. Te menj el a barátnőkkel nyaralni a pasid nélkül. :) Ennyi. De azért szúrd oda, hogy "ne aggódj és ne legyél mérges, ha visszajöttem egy teljesen más nyugodt nőt kapsz vissza". :D
És figyeld az arckifejezését. Felbecsülhetetlen. :D
"Engedjem?" - Vissza nem tarthatod ha menni akar mert nem vagytok egymás tulajdonai. Na de mégis milyen dolog ez már hogy nélküled akar menni. "Neki kell a kikapcsolódás" - Mert neked nem? Miért csak neki jár? És a te kívánságod hol marad? Még kompromisszumra sem képes. A helyedben átgondolnám a kapcsolatotokat mert borzasztó önzőnek tűnik a pasid. Ő mit tesz a kapcsolatba és arányban van-e azzal amit te teszel bele... Na és mit takar a "pár nap buli" megjegyzése? Pár nap félrekefélést mert szabadság van és ki kell használni?
Van mit megbeszélnetek.
Bocsi,de sosem értettem ezt h "engedjem"? Mégis ki vagy (igen tuzdom h a barátnője) h megtiltsd neki? Max a gyerekednél merülhet fel h engedsz nem engedsz dolgokat.
Menj te meg a barátnőiddel...
Szép párod van mondhatom :/
"utána megnyugszik s egy boldogabb pasit kapok "
Melletted nem boldog, vagy mi?
Te is abban az időben menj el barátnőkkel valahova, ne ülj otthon egyedül:)
kíváncsivá tettél.
mi lett a sztoriból? ment síelni? és utána mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!