Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted a te kapcsolatod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted a te kapcsolatod kibírná ha két hónapig nem találkoznátok a pároddal egy utazás miatt?

Figyelt kérdés

Párommal elég viharos volt a kapcsolatunk, de most úgy érzem kezdünk egyenesbe jönni.

Tavasszal ki kell utaznom egyedül Amerikába két hónapig leszek ott. Fél éve vagyunk együtt, nem tudom át tudnánk-e vészelni ezt az időszakot.

Én biztos nem csalnám meg de egy férfinek szerintem nehezebb lenne.

Van más is aki hasonló helyzetben van vagy volt? Veletek mi törtent?

Eléggé tartok ettől az egésztől

23/l

2018. dec. 9. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A kapcsolatom enélkül is haldoklik. :D

2 hónap, hát... mennyire ragaszkodó típus a srác?

2018. dec. 9. 19:35
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Miért lenne nehezebb egy férfinek? Úgy gondolod, hogy ők csak ösztönállatok?
2018. dec. 9. 19:41
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Nekünk kibírta. Ha erős a kötelék, jó a kapcsolat többet is ki kéne bírnia. Félsz, hogy megcsal?
2018. dec. 9. 19:41
 4/15 Zzzz90 ***** válasza:
67%

"de egy férfinek szerintem nehezebb lenne."

Amennyiben azt gondolod, hogy a barátodnak tényleg nehezére esik nem megcsalni téged 2 hónap távollét alatt, akkor azonnal szakíts.

Továbbá mi ez a mondat? Ugyanannyira 'megcsalósok' a nők is, mint a férfiak. Nem a nemi identitáson múlik ez, hanem a személyiségen.

Szóval egy jó kapcsolat kibírja, míg egy rossz nem. Az a kapcsolat pedig nem tűnik jónak, ahol az első 5 hónapban már olyat kell írni, hogy "viharos volt és most jön egyenesbe". Persze hajrá és sok sikert.

2018. dec. 9. 19:42
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Igen, simán.
2018. dec. 9. 19:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem is nőismerősök duruzsoltak ilyeneket. Hogy huu es mi van, ha megcsal, hogyan fogjatok kibírni, de furcsák vagytok stb. Mintha nem is tudom örökkévalóságról lenne szó. Szerintem ne félj kérdező.
2018. dec. 9. 19:49
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Féléves viharos nem fogja!
2018. dec. 9. 19:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Engem nem akkor csaltak meg, amikor külön voltunk.
2018. dec. 9. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

A barátnőm bement egy rehabra 3 hónappal ezelőtt. Mielőtt bement azt mondta, hogy ha kijön akkor még mindenképp beszélni fogunk. Csakhogy én is függő vagyok, bent lehet hogy lebeszélik erről. De én még mindig nagyon szeretem - folyton csak rá tudok gondolni. Többször majdnem feladtam már, de nem merek kiszállni az egészből - mert hátha még találkozhatok Vele. Csak egy rövid sétáért is megéri még bármit kibírnom itt az unalmas életemben.

Szóval nekem kibírná, vagyis kibírta a több mint 3 hónapommal - ha most találkoznék Vele még jobban szeretném mint valaha...

2018. dec. 9. 20:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennek benne olyan kapcsolatban, ahol ez a kerdes eleve felmerülhet bennem, hogy kibirna-e.
2018. dec. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!