Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek a helyemben? Nagy hulyeseg?
Szoval parkapcsolatban elek tobb mint 8 eve,de eleg eroltett mar az egesz. Parom kulfoldon dolgozik,kb 2-3 havonta jon haza de akkor sem megyunk ketten sehova kikapcsolodni. Igazabol csak o tartotta bennem a lelket hogy lehet meg szep az elet,mivel barataim nem igen vannak es a csaladommal is iszonyat rossz a kapcsolatom. Anyam szinte egy cselednek tart csak itthon. Ez miatt szorongasom is lett.Sajnos paromra se igazan szamithatok most mar ez naprol napra egyre vilagosabb szamomra.
Megismertem viszont egy masik ferfit 1 honapja. O kint lakik Amerikaba. Egesz jol megertjuk egymast,pozitiv ember nagyon.
Hulyeseg lenne mindent itthagyni ugy ahogy van es kimenni hozza?
Felek itt mar nekem soha nem lesz jobb.
Szeretem a parom is de tudom hogy sosem fog megvaltozni. Nem vagyunk hazasok meg el sem jegyzett 8 ev utan sem. Munkaja az elete. Nem tudom mit tegyek,de felek ha itt maradok meg depressziosabb leszek.
*O kint lakik Amerikaba
Programozó az illető?
Teljesen életszerű... Kaliforniában lakik, és pont ebből az országból akar majd egy barátnőt aki még helyesen írni sem tud.
Aha értem.
Vajon miért nem tudlak sajnálni egy pillanatig sem?
Ez az egyik dolog, amit az utolsó ír.
A másik, hogy...ööö...azt mondod, a másik férfi egyáltalán nem akarja, hogy kimenj hozzá...akkor meg miért mennél? :D:D
meg mi az, hogy azt AKARJA, hogy te vezesd itthon a vállalkozását? Hö? Jobb lenne neked valaki harmadik, ha pároddla nem tudjátok tisztázni a helyzeteteket.
Nem a masik nem akarja hogy menjek. Hanem a mostani parom mar ha meg annak lehet nevezni. Tudom nem igy mukodik hogy fogom magam es lelepek csak mar itt sem jobb. Sokszor probaltam en mar vele megbeszelni sok mindent! Igergetes lett a vege.
Jo lenne uj eletet kezdeni valahogy csak ez baromi nehez.
Persze megprobalok beszelni a parommal de ketlem hogy elernek valamit is. Kihasznalva erzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!