Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális egy fél éves kapcsolatban? (többi lent)
Egy hónapja együtt töltöttünk a párommal egy hosszú nyaralást ami remek volt, és az összeköltözést is fontolgattuk (bár megjegyezte hogy fél az elköteleződéstől, de azt mondta imád velem lenni).
Most elutazott a munkája miatt egy hosszabb időre, és nekem borzasztóan hiányzik, (már egy hete távol van) de úgy érzem én neki nem. Majdnem minden nap beszélünk, de nem mondja hogy hiányzom, akkor sem ha én mondom neki, és mikor rákérdeztem hogy tapadósnak talál-e, nem mondott rá semmit. A beszélgetések pedig inkáb olyab hangulatúak mintha várná hogy vége legyen.
Nem értem a viselkedését, és ezt a változást.
Lehet hogy rájött hogy jobb neki nélkülem?
Nem tudom vele megbeszélni, nem szeretnék ilyen komoly témákat telefonon feszegetni, főleg így, hogy még nagyon sokáig távol lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!