Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon kibírná a kapcsolat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kibírná a kapcsolat, ha fél évre külföldre utaznék?

Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk mindketten és különböző időben, de mindenképpen szeretnénk Erasmus keretein belül külföldre utazni. Neki más ütemezésű a szakja és nekem, mire ő kimenne már nem igazán lenne lehetőségem rá. Eredetileg a következő őszi és/vagy tavaszi félévet néztem ki magamnak, neki ez nagyon korai. A legnagyobb kérdés, kibírhatja e a párkapcsolatunk ezt a fél év távollétet? Nagyon ragaszkodom hozzá, egy hetet is nehezen bírok ki, de egy pasi miatt nem szeretném eldobni a lehetőséget, egyben vele képzelem el a jövőmet és nem bírnám ki, ha elveszíteném a távolság hatására. Az az egyetlen jó megoldás, ha együtt megyünk ki? Van olyan, akinek sikerült ugyanúgy folytatni a kapcsolatot hosszú távollétet után? Idővel esetleg enyhülhet a hiányérzet?

2018. nov. 4. 09:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Nem akarok ünneprontó lenni, de én ezzel kapcsolatban jót még nem hallottam. Egyik barátnőm barátja utazott ki, a barátnőm viszont nem, bár náluk volt lehetőség arra, hogy a lány is menjen, de nem akart.

Magamból kiindulva ha ez lenne, eleinte lehet bírnám, de utána nagy lenne a hiányérzetem, keveset találkoznánk, és szerintem én előbb utóbb kiakadnék.

Kérdés mióta vagytok együtt? Mennyire bíztok egymásban?

2018. nov. 4. 09:15
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát én se hallottam sok jót ezzel kapcsolatban. De biztos van kivétel.
2018. nov. 4. 09:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Pár hónapja ismerem, de szinte azonnal össze is jöttünk és a bizalom nagyon erős közöttük. Nem a megcsalás miatt félek, inkább az elhidegülés aggaszt. Ő nem az a nagy beszélgetős típus, ha nem látna sűrűn, úgy gondolom könnyen megszokná a hiányom és talán meg is várna, de magamban nem bízom. Nekem ez kevés. De most tényleg egy srác miatt kihagyni, akit akkor ismerek kicsit több, mint egy éve? Nehéz döntés. Időm viszont egyre kevesebb van, hiszen ha jövőre mennék ki, a tavaszi félévben jelentkeznem kéne és még utána sem mertem nézni a lehetőségeknek rendesen.
2018. nov. 4. 09:31
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

Mindenképpen jó próbája lenne a kapcsolatotok stabilitásának. Nekem ilyenre nem volt lehetőségem diákként (elsumákolták azok, akiknek közvetíteniük kellett volna felénk, a külföldön élő rokonok meg csak addig hívtak ki magukhoz, amíg nem gondoltam volna komolyan, amikor arról lett volna szó, hogy akkor mennék, már húzogatták a szájukat...).

Ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget. Stabil kapcsolatot ez nem boríthat meg.

2018. nov. 4. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Nekünk elég stabil a kapcsolatunk, a bizalom is megvan de biztos megsínylené a kapcsolatunk az elhidegülés miatt. Mi nagyon hiányoznánk egymásnak így ebbe mi nem is vágtunk bele. Viszont baromi sokat utazgatunk és gondolkozunk rajta, hogy fél-1 évre külföldre menjünk dolgozni.
2018. nov. 4. 13:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is szívesen mennék vele együtt, de mivel nem ugyanazt tanuljuk és nem feltétlenül ugyanarra a helyre mennénk, még ha egy időben is sikerülne kimennünk, nem biztos, hogy jobb lenne. Nehéz döntés.
2018. nov. 4. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

en ugyanezt tervezem.

a strategiam az, hogy viszonylag kozeli helyet valasztok (ertsd, ahova nem egy nap kiutazni es nem kerul tul sokba), tehat europan belul maradok. igy megengedhetjuk magunknak, hogy havonta 1-2szer talalkozzunk hetvegekre, tehat szerintem igy egeszen turheto.

nekem speciel volt mar 2evig tavkapcsolatom, az is mukodott, de a kotelek nagyon eros volt koztunk es mindennap rengeteget beszeltunk.

2018. nov. 4. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
A szüleim egy évet távházasságban éltek, még házasságuk legelején, és kibírta a kapcsolatuk, úgy, hogy internet sem volt, mobiltelefon sem volt, és a posta sem egy nap alatt járt országon belül. Ismerek olyan házaspárt is, akik úgy éltek távkapcsolatban hosszabb ideig, még házasság előtt, hogy a férfi külföldön dolgozott, több éves házasok két rosszcsont fiúgyerekkel. Az ő kapcsolatuk is kibírta.
2018. nov. 4. 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:
A hajléktalanságot is ki lehet bírni, sőt 120 ezerből is meg lehet élni, csak nem ideális. Gratulálok nekik, biztos boldogok lehettek...
2018. nov. 4. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Nincs mindenki sziámi ikrek módjára összenőve a párjával.
2018. nov. 4. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!