Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentinnapon elutazik a barátom haverral pár napra. Jogosan esik ez nekem rosszul?
Jaj nekem, remélem a sok Valentin-nap b..zi ezt egyszer kinövi. Nem csak azon az egy napon szeretjük a másikat, hanem egész évben.
Kislány, ha tavaly óta tervezik, akkor az sokkal előrébb való, mint a te kis hisztid.
A Valentin-nap is csak egy nap, amit a média, a kereskedelem felfúj, pénzkidobás és giccs az egész.
"Jogosan esik ez nekem rosszul?"
Nem
Mert gondolom februar mondjuk 18-an mar teljesen masmilyen együtt lenni a paroddal, mint 14-en.
Nokent nem ertem ezt a logikat.
#4+1. A többi nap mit csináltok? Csak Valentin nap vagytok együtt?
32/f
Nem csak a férfiaknak nem számít, engem sem érdekel az ilyen álszent hülyeség!
Ugyan olyan nap mint a többi!
Máskor is tudsz vele lenni....nem hiszem hogy ebből ekkora üggyet kell csinálni.
N26
Ha előtte pár nappal benyögi, hogy aznap megy a haverokkal kocsmázni, akkor igen, lehet rosszul esne, mert olyan èrzèst keltenek, hogy akkor nem akar velem lenni.
De így, hogy már règóta tervezik, látszik, hogy nem "ellened irányul", hanem egèsz más oka van, hogy akkor akarnak menni, így szerintem semmi gond nincs ezzel.
Bármelyik másik nap együtt lehetsz vele, mitől olyan különleges az az egy nap? Csak mert ki van kiállítva szerelmesek napjának?
Ez azèrt csúnyán hiszti a rèszedről, ès èrzelmi zsarolás.
Azèrt látszik, hogy szeret, mert vacillált. Becsüld inkább meg, ne hisztizz, ès pláne ne akar visszatartani egy ilyen baromság miatt, hogy Valentin nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!