Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentinnapon elutazik a barátom haverral pár napra. Jogosan esik ez nekem rosszul?
Szerintem túlreagálod a dolgot, nyilván nem azért akkor megy, mert nem akar veled lenni. Akkor és ott van valamilyen program, amit már régóta terveznek, minden le van szervezve. Utólag nem fair dolog bűntudatot kelteni benne, hogy te rosszul fogod magad érezni amiatt, mert nem lehettek együtt akkor.
Nem szabadna ennyire görcsösen ragaszkodni ünnepnapokhoz. Egy Valentin napot, születésnapot, névnapot, évfordulót, karácsonyt is simán meg lehet ünnepelni pár nappal előtte vagy utána, ha éppen úgy jön ki a lépés. Nem kell ebből akkora ügyet csinálni. Velem is volt olyan, hogy kerek évfordulós születésnapom volt, amit a feleségemmel szerettem volna tölteni, de neki céges ünnepség volt éppen akkor este. Persze ő is lemondhatta volna, de eszembe nem jutott volna ilyenre kérni vagy elvárni tőle. Én elmentem a haverokkal sörözni, ő meg a cégnél bulizott, és pár nappal később pedig együtt ünnepeltünk. Vagy mi van, ha valaki éppen egy adott ünnepnapon munkába be van osztva, és lehetősége sincs ezen változtatni? Rengetegen dolgoznak szenteste, húsvétkor, szilveszterkor, Valentin napon, stb. Akkor majd ünnepelnek akkor, amikor mindenki ráér, ennyi.
Te jó ég. Azért akkora baj nincs mint amekkorát csinálnak belőle itt sokan... Nemek harca? Ezt ki mondta??? Egy szóval se említettem ilyet. Kár volt feltenni ezt a kérdést.
Sokaknak jobb dolguk sincs, mint szidni a másikat egy kérdés miatt.
Köszönöm annak aki normálisan válaszolt.
Majd bepótoljátok máskor a Valentin napot.
Aznap szivecskéket küldtök egymásnak a Facebook-on, és így le van tudva a kötelező romantika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!