Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szakított velem pár napja, mégis aggódok érte. Mit tegyek?
1 év után kidobott azzal az indokkal hogy már nem szeret jó ideje, csak nem mert kilépni és megszokásból volt velem stb. Eléggé kivagyok emiatt, mert én őszinte szerelemből szeretem őt, ő szimplán 22 évesen rájött hogy nem akar még elköteleződni, mert én szerettem volna összeköltözni stb...
Viszont pár napja most nem beszélek vele, nem tudom mi lehet vele, aggódok. Közös baráti társaság miatt megkértem, hogy pár hétig ne jöjjön a talikra, had tudjak túllépni rajta. Tehát kvázi sehova nem jár most, és szerintem nincs is kivel beszélgetnie, mert mindenki mellettem áll ebben, nagyon hülye döntésnek tartják azt amit tett.
Nem akarok írni neki, hogy mi van vele, mégis nonstop ezen kattogok, hogy jönnek az ünnepek, szilveszter stb. és tök egyedül ül otthon. Nyilván neki is fura, hogy a nonstop együttlét után most egyedül van. Félek, hogy szarul van. 20L
ne aggódj olyanért,aki közölte,hogy nem szeret és csak nem mert eddig kilépni a megszokás miatt.
inkább önmagad rakd helyre.
Ebben biztos vagyok, hogy nincs így. Előttem se volt csajozógép, 22 éves létére én voltam a második csaj akivel lefeküdt. Konkrétan szóba se mer állni lányokkal, és mikor szakított is mondta, hogy nem akar csajozni se semmi, mert szükségtelennek érzi.
És a szexben is nagyon szar volt a lelkem, kétlem, hogy bármelyik lány vágyna egy 3 perces lökdelésre.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!