Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom szakított velem pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom szakított velem pár napja, mégis aggódok érte. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 év után kidobott azzal az indokkal hogy már nem szeret jó ideje, csak nem mert kilépni és megszokásból volt velem stb. Eléggé kivagyok emiatt, mert én őszinte szerelemből szeretem őt, ő szimplán 22 évesen rájött hogy nem akar még elköteleződni, mert én szerettem volna összeköltözni stb...

Viszont pár napja most nem beszélek vele, nem tudom mi lehet vele, aggódok. Közös baráti társaság miatt megkértem, hogy pár hétig ne jöjjön a talikra, had tudjak túllépni rajta. Tehát kvázi sehova nem jár most, és szerintem nincs is kivel beszélgetnie, mert mindenki mellettem áll ebben, nagyon hülye döntésnek tartják azt amit tett.

Nem akarok írni neki, hogy mi van vele, mégis nonstop ezen kattogok, hogy jönnek az ünnepek, szilveszter stb. és tök egyedül ül otthon. Nyilván neki is fura, hogy a nonstop együttlét után most egyedül van. Félek, hogy szarul van. 20L

2019. dec. 2. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Nyugi recskázik bánatában egész nap bezárkózva, el van a srác most hagyd játszani.
2019. dec. 2. 20:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivan? O dobott ki,valoszinu tudja mi a jo neki. Szakitas utan altalaban szarul van az ember ... de gondolom vannak baratai ,masnem ott a csaladja , akikkel az ember altalaban az unnepeket tolti ... vagy nem teljesen ertem min aggodsz 😅
2019. dec. 2. 20:51
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

ne aggódj olyanért,aki közölte,hogy nem szeret és csak nem mert eddig kilépni a megszokás miatt.

inkább önmagad rakd helyre.

2019. dec. 2. 20:52
 4/14 A kérdező kommentje:
#2-es, azon aggódok, hogy tudom, hogy mennyire érzelmes típus és szüksége van a támogatásra a nehéz időszakaiban. Engem a földbe tiport azzal, hogy hónapokig hazudozta, hogy minden rendben és szeret, mégis azt érzem aggódom érte most. A családjával se volt jóba, nincs nagyon senkije, mindent velem osztott meg és rendszeresen lelkiztünk. Most szerintem nagyon egyedül lehet.
2019. dec. 2. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, már biztos a következő csajt dugja. Ez Neked szar. Neki teljesen jó ez így. Ő akarta, hogy így legyen. :)
2019. dec. 2. 20:58
 6/14 A kérdező kommentje:

Ebben biztos vagyok, hogy nincs így. Előttem se volt csajozógép, 22 éves létére én voltam a második csaj akivel lefeküdt. Konkrétan szóba se mer állni lányokkal, és mikor szakított is mondta, hogy nem akar csajozni se semmi, mert szükségtelennek érzi.

És a szexben is nagyon szar volt a lelkem, kétlem, hogy bármelyik lány vágyna egy 3 perces lökdelésre.... :)

2019. dec. 2. 21:03
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Ne reménykedj, nem vagy ennyire nélkülözhetetlen ember.
2019. dec. 2. 21:21
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Egyem meg a szíved, és ezt Te mind bekajáltad. Naiv kislány... Azt se vetted észre, hogy nem szeret téged! Azt hazudta, hogy szeret. Ezek után azt sem szabad elhinni, amit kérdez. Valószínűleg MINDEN hazugság volt, amit 1 év alatt mondott neked. Minden.
2019. dec. 2. 21:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezt én is sejtem, és tudom hogy naiv vagyok, de akkor miért kellett ezt tennie? Én megadtam neki mindent, mikor hazaért melóból főztem neki, masszíroztam, bújós voltam, szerveztem programokat, az ágyban maximálisan törekedtem rá hogy neki minden jó legyen, megleptem apróságokkal, kimentem elé a munkahelyéhez, tervezgettem vele a közös jövőt, bókoltam neki mindig, építettem az önbizalmát... mégis ezt kaptam.
2019. dec. 2. 21:27
 10/14 tiril ***** válasza:
27%
Nem csoda hogy elhagyott, 3 perces lökdelés meg szar volt vele a szex, mit tettél érte hogy jobb legyen? Ne csodálkozz hogy kiszeretettet belőled már ebből a primitív hozzászólásodból kiderült hogy, nem véletlenül szabadult meg tőled.
2019. dec. 2. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!