Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mielőtt szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mielőtt szakított velem a barátom előtte még egy héttel azt mondta hogy szeret és még sokáig velem akar maradni. Mégis elhagyott. Visszajöhet még?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pát hétben sokat veszekedtünk ugyan,de akkor is azt mondta hogy szeret.Azóta hívtam,szeretnék vele beszélni,tisztázzuk a dolgokat,én még mindig szeretem őt és találkozzunk.Azt mondta,hogy ő már nem szeret és ennek vége.Majd találkozunk és beszélünk

ott ahol mindketten önkéntes munkát végzünk,de máshol nem akar.Két hete gyötrődök hátha visszajön,felhív hogy találkozzunk de semmi.Miért csinálja ezt,van valami remény?

2014. okt. 24. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs. Felejtsd el.

Egy férfi sosem zár igy le kapcsolatot azzal a nővel aki esélyes még a lelkében. Csak azzal akitől megundorodott egy életre.

Tőlem még igy senki nem köszönt el, egyetlen partnerem se.

2014. okt. 24. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vissza is megy, akkor sem szerelemből teszi majd. Ha szeret egy pasi, akkor nem tesz ilyet, nem hagy ott. Normális esetben egyébként is az ember megindokolja, meg akarja beszélni, le akarja tisztázni, hogy mi is a baj a kapcsolattal. A valódi szerelem nem múlik el egy hét alatt, olyan nincs hogy egyik héten szeretlek, a másik héten már nem...
2014. okt. 24. 13:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor most mi történik?Akkor sem szeretett amikor azt mondta,vagy most is szeret,de nem mondja.Nem tudtuk megbeszélni a problémáinkat,hárított,begubózott.Abban reménykedem hogy legalább a jótékonysági munkán hajlandó velem találkozni,továbbra is fog járni oda,tudunk beszélni és talán rendbe hozhatjuk.
2014. okt. 24. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
3 Nem. Egyszerűen fogd fel, hogy vége. Lezárult ez a szakasz és ez az ember az életedben. Végérvényesen.
2014. okt. 24. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtad hogy nem szeretett, akkor megértheted az okait is. Nincs értelme várni rá. Egyszerűen nem akart tovább hitegetni, elmondta hogy nem akar tovább veled lenni. Az ilyen típusú kapcsolaton már nincs mit változtatni. Gondolom azért nem akarja megbeszélni, mert nincs mit mondania úgy gondolja. Szerintem hagyd annyiban, és keress olyat, aki nem hazugságokkal traktál, hanem érezteti is hogy szeret és szerelmes beléd. Na az olyanért megéri küzdeni, de az ilyenért aki még csak nem is szeret, azért nem! 2es voltam.
2014. okt. 24. 13:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Kérdés akart lenni az akkor sem szeretett,vagy még most is szeret.Ez az amit nem tudok.
2014. okt. 24. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Oké, most már értem, bocsi. Szerintem alapból nem szeretett, mert akit szeretünk, azt nem vagyunk képesek csak úgy otthagyni. Szerintem olyan nincs, hogy valakibe bele vagyok esve ezen a héten, jövő héten pedig nem szeretem. ( részben tapasztalat. 2 évig voltam együtt olyan pasival, aki hol azt mondta szeret, hol nem, majd szétmentünk, jött hogy mennyire szeret, kezdjük újra, majd tartott egy ideig, és ismét kezdte előlről. Megtanultam hogy nem érdemes ilyen pasival foglalkozni... ) 2-es voltam.
2014. okt. 24. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan ebbe a helyzetben voltam.. de tényleg! Egyik héten egyik nap szeret másikon nem.. 1 éve várom vissza de nem jön.. és tudod mit? ne is jöjjön, menjen a fenébe! Jobbat ugyse talál más soha nem becsüli meg ennyire.. de ha neki ez kell az ő baja. Lesz olyan aki lehozza majd a csillagokat, és ő kapcsol h a francba kit vesztettem el.. de arra majd ő nem fog kelleni neked, mert rá jössz hogy az igazi boldogság nem az amit tőle kaptál! Sok sikert ! :)
2014. okt. 24. 13:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni vele,pár naponta felhívom.Vagy felveszi,vagy nem.Mondtam neki,hogy nagyon megviselt a dolog és hogy nem tudtuk megbeszélni,ezért kértem hogy találkozzunk.Azt mondta,majd az önkéntes munkán ápolja a lelkem,maradjunk barátunk és azt szeretné ha más mellett megtalálnám a boldogságot.Ettől készültem ki.Lehet hogy már van valakije?
2014. okt. 24. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!