Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar el engedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar el engedni?

Figyelt kérdés

Több mint fél évet csak jó barátok voltunk, 1 hónapja járunk. Sokat veszekedünk, hisztis a csaj , nagyon féltékeny is. Dobtam már egy párszor de mindig írogat fb on/csinál egy másik fb ot és onnan írogat. Volt már rá példa hogy ide jött a kapunkhoz ha, találkozunk kérdi hogy " Barátok lehetnénk e még, mert hogy nagyon jól érzi magát velem. Én vagyok az első fiú akit igazán szeret,meg én is szeretem "

El mondása szerint ő dobta őket az előző kapcsolataiból.

De amikor azt mondtam neki hogy vége akkor " Te soha sem szeretél , jól ki használtál, szemét vagy. De mindig nézegeti az adatlapomat , lájkolja. Volt rá példa hogy azt mondta " Nem mehetsz el , akkor sem hagyom, nem adóm fel el fogsz úgyis venni feleségül" addig csinálja mindig még meg nem sajnálom. És mondom hogy jó akkor barátkozunk. Ti mit tennétek a helyembe? Miért nem akar békén hagyni?

ÉN F/18 ő N/27

2014. okt. 22. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
27 éves? nem 17 inkább?
2014. okt. 22. 16:37
 2/2 anonim válasza:
szerintem vagy hülye a lány vagy szívből szeret és a második a valószínűbb szóval szerintem meg kéne beszélnetek az egészet
2014. okt. 22. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!