Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szakított velem pár napja, mégis aggódok érte. Mit tegyek?
1 év után kidobott azzal az indokkal hogy már nem szeret jó ideje, csak nem mert kilépni és megszokásból volt velem stb. Eléggé kivagyok emiatt, mert én őszinte szerelemből szeretem őt, ő szimplán 22 évesen rájött hogy nem akar még elköteleződni, mert én szerettem volna összeköltözni stb...
Viszont pár napja most nem beszélek vele, nem tudom mi lehet vele, aggódok. Közös baráti társaság miatt megkértem, hogy pár hétig ne jöjjön a talikra, had tudjak túllépni rajta. Tehát kvázi sehova nem jár most, és szerintem nincs is kivel beszélgetnie, mert mindenki mellettem áll ebben, nagyon hülye döntésnek tartják azt amit tett.
Nem akarok írni neki, hogy mi van vele, mégis nonstop ezen kattogok, hogy jönnek az ünnepek, szilveszter stb. és tök egyedül ül otthon. Nyilván neki is fura, hogy a nonstop együttlét után most egyedül van. Félek, hogy szarul van. 20L
Nem hazudok, tényleg szar volt a szex, de eltudtam tekinteni ettől mert szerettem.
Én elég sok mindent tettem érte, 2 naponta orálisan kielégítettem, naponta többször rámásztam hogy tovább bírja, kipróbáltam vele extrém helyeken, extrém pózokban, semmi nem vált be. Mindenbe belementem amit kért, ennyit bírt.
Ezért miért én vagyok a szar ember?
Nem értelek! Ha ennyire aggódsz érte, akkor most miért teregeted ki szegény pasi szexuális teljesítményét?
És akkor mi van ha ilyen? Nyilván 22 évesen még nem annyira gyakorlott és tapasztalt.
Ő mondta ki hogy szakítsatok, mert megszokásból volt már veled, és nem azért mert megcsalt, vagy képben lenne egy harmadik is, ez szerintem fer, bár nem merte mondani és mégis sikerült neki elmondania. De megegyezhettetek volna, hogy barátok maradtok, és akkor most nem aggódnál érte.
Az jobb lett volna ha úgy köteleződik el, hogy nem akarja?
Tiszteletben lett tartva a kérésed, nem találkozott a közös barátaiddal, de ez is milyen már, ezt is meglehet oldani szerintem, hogyha igazán barátai az embernek a baráti társaság, hogy egyszer veled találkoznak egyszer meg vele, és így mindkét oldal érzéseit látnák.
Most olvastam amit még írtál. Szerintem nem kell mindenre igent mondani amit ő kér, de egyébként nem vagy szar ember, azt nem tudom ki írta, itt csak mindenki értetlenkedik, hogy te aggódsz érte, és nem ő érted. Mint ahogy én sem értem miért te aggódsz érte, miközben ő mondta azt, hogy külön utakon. Biztos otthon van, és takarít gondolatban, és szervezi a jövőjét. Biztos jól van.
Vagyis részben gondolom, és értelek, javítva, mert te szereted, csak ő ahogy mondta már nem, próbálj meg ne agyalni ezen és az exed szexuális életét szerintem felesleges kitárgyalni.
Én csak azt nem értettem, hogy ha szeretted és minden rendbe volt köztetek, nem használt ki sz*xuálisan, akkor most ez a kiteregetés miért kellett. Egy picit olyan érzete volt, hogy "ti figyeljetek van itt egy egyedülálló srác aki szakított velem, nagyon érzelmes, lelkizős típus, de förtelmes a sz*xben, nehogy rácuppanjatok."
Csak a trollok fognak esetleg csámcsogni a kérdéseden, ahogy írtad, hogy kétled hogy ilyen sz*xre bármelyik lány vágyna.
És ha demiszexuális vagy aszex a nő?
Az exed amúgy véletlen nem demiszexuális?
Nem bántásból írom, csak hidd el nem ez a lényege ennek, és a kérdésed tárgyától is eltértél.
Próbálj ne agyalni és kezdj el te is takarítani gondolatban, és szervezni a jövőd.
Figyi felnőtt ember, megoldja. Ha nagyon ki akar mozdulni, ki fog. Ilyenen kár pörögni, inkább foglalkozz magaddal, hog minél hamarabb rendbe gyere.
Nem vagy az anyja, nem a te dolgod, hogy aggódj érte. Nagyfiú, tud magára vigyázni. A barátai meg majd eldöntik, hogy akarnak-e vele beszélgetni (szerintem beszélgetnek vele, csak nem kötik az orrodra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!