Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki az első pofon után azonnal szakított? De őszintén!
Én nem.
A menyasszonyom borderline.
Nagyon is jól tudom mire vállalkoztam. A pofon a legkisebb amit kaphatok.
Mondjuk...
Kemény 160 centi és kevesebb, mint 50 kg, szóval nem nagyon van ereje. Ha fel is pofoz, vagy ütögeti a mellkasom (én viszont még ha nem is kigyúrt, de azért jó kondiban lévő vagyok) szinte nem is érezni.
Amikor kés kerül elő, akkor kell óvatoskodnom.
Illetve a vázáknál és tányéroknál. Azzal azért csak fáj ha megdobnak.
22/F
#5, te jó ég...hát kitartást. Én be nem vállaltam volna hasonló kapcsolatot, előbb futok el...
Engem egyszer "véletlenül" nyírt majdnem ki exem :) nem volt kérdés, hogy nem folytatjuk, pedig a szándékosságot mindvégig tagadta. Én viszont láttam, amit láttam, éreztem, amit éreztem, szóval block mindenhol, és vége. Sokkal később, egyszer még találkoztam vele, hogy ne rettegjek a férfiaktól, de ennyi. Hatott, de soha nem mertem vele újrakezdeni. Pedig egy ideig még szerelmes voltam a történtek előtti énjébe, mint a huzat... Majd belehaltam, hogy véget vetettem neki, de a mai napig azt gondolom, hogy helyes döntés volt, mert ennél fényévekkel többet érdemlek. És igazam is lett. A mostani páromnál édesebb fiút már el sem tudnék képzelni magam mellé! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!