Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott a baratom-igy szakitott, most visszavett Miert?
Nem volt kedve beszelni velem a netten, messze lakik.Kerdeztem miert nem akar beszelni velem, azt mondta csak ma nem akar beszelni velem. En kerdeztem miert erre:letiltott- viberen. Majd irtam a messen. Ott is letiltott-igy a facen.is tiltva vagyok.
Most visszajelolt es irt de csak annyit hogy szia.
Ha egyszer letiltott csak ugy es nem akart beszelni velem, akkor en hűlye lennék ha ezek után beszélnék vele? -Ugy erzem igen.
Kerdeztem mielott letiltott volna hogy miert nincs kedve beszelni velem? erre csak annyit irt hogy sok a problemaja es bunko módon kidobott.
Dobás után ha becsülöm magam annyira akkor nem veszem vissza- nem akarom hogy ujra megtegye ezt velem- akkor logikus hogy nem veszem vissza?
Ti mit tennétek, foglalkoznátok vele ezek után?
Meddig kérdezgeted ezt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
27 éves fejjel nincs annyi agyad, hogy magadtól letiltsd a pokolba, vagy mi van?
6os bocs de az nem en vagyok!!!
Nemis lattam a kerdest!
Semmi kozom ahoz a kerdeshez
Messze lakik, bunkó is meg hisztis.
Hagyd a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!