Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hányszor szakított a mostani párjával? Ki bocsájtott meg megcsalás után?
Csak gyors válaszok érdekelnek:
- Hányszor szakítottatok mostani pároddal?
- Történt megcsalás, amit valamelyikőtök megbocsájtott? Ki csalt meg kit, hányszor?
- A legutolsó szakítás óta mennyi idő telt el, és hogy jellemeznéd a kapcsolatotokat most?
Sem tini, sem kretén nem vagyok. Fogadni mernék, hogy sok ide írónál többet elértem az életben, és némelyiknél érzelmileg is több vagyok. Mégis szakítottunk a párommal többször is a kapcsolatunk első 2 évében, és nagyon csúnya veszekedéseink voltak, tényleg sokszor olyan alja szint, amiért sokan szakítanának végleg. Viszont, együtt vagyunk már lassan 7 éve, megjavult a kapcsolatunk, felnőttünk egymáshoz, és jobban szeretjük egymást, mint valaha.
Nem kell látatlanul, egyből ítélkezni és gusztustalan jelzőket használni.
Megcsalás nem történt soha amúgy.
Köszönöm 6#
Szerintem ne vedd fel, mindenki magát minősíti.
Azt elárulod, hogy az utolsó ilyen "szakítás" mikor volt? Gondolom évekkel ezelőtt.
1 éves kapcsolat, egyszer szakítani akart a barátom, 2 hónappal ezelőtt. Szerencsére még aznap megbeszéltük. Jogosan akart kidobni amúgy, iszonyat hisztis és hülye voltam, de akkor úgy megijedtem az elveszítésétől, hogy elkezdtem pszichológushoz járni megoldani az önértékelési gondjaimat, elkezdtem többet foglalkozni a hobbijaimmal, edzéssel, és ez rendberakott engem, illetve a kapcsolatot is.:)
20L
Egyszer mert egy éretlen gyökér volt es élni akart
Aztán én mert sokat ivott és ordenáré módon viselkedett
10 éve és legalább egy éve mélypont van.Nem tudom mi lesz a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!