Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha engem szeret mért ír az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha engem szeret mért ír az exének?

Figyelt kérdés

2 hetente rá ír a pasim az ex csajára aki anno dobta

Akar valamit még a csajtól ? Engem nem szeret igazán ?

Hogy tudnám fel hozni ezt a témát hogy bele lestem a teleojába és látom hogy a csajjal beszél meg hogy fel hivhatja és tudom hogy meg teszei csak azt nem hogy mért

Szeretném vele meg beszelni a dolgokat

2019. okt. 28. 06:04
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Mert nincs túl az exén, még reménykedik az újrakezdésben.Ezt viszont nem fogja neked bevallani.Helyette majd áltat ilyen "szeretném, ha barátok maradnánk vele" c. hazugsággal.Te meg addig is jó leszel neki, amíg nem ér célt az exnél.Ha ez bekövetkezik, akkor majd nézd meg, hogy milyen lógó nyelvvel lohol vissza a csajhoz.Ez van kérdező.A pasid úgy kezdett bele a kapcsolatba veled, hogy a másikat nem heverte ki.Úgy néz ki, hogy melletted nem is fog túllépni rajta, annyira nem szeret téged.

Beszélj vele, de nem valószínű, hogy bevallja neked.Ha őszinte ember lenne, akkor nem kezd kapcsolatba addig veled, amíg nem felejti el a másikat.

2019. okt. 28. 06:15
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
71%

Pótlék vagy, röviden megfogalmazva.

És nem is leszel màs ennek a pasinak.

2019. okt. 28. 06:26
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy nincs túl az exèn. Ha túl lenne nem foglalkoznak már vele. Hèzagtöltő vagy, sajnálom.
2019. okt. 28. 07:16
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Kérdezd meg tőle hogy kér e haladékot arra hogy átgondolja mit akar tőled vagy "mástól".

Ha megkérdezi miről beszélsz, mondd hogy ne játssza az ártatlant, és gondolkozzon csak el.

Majd ott hagyod egy fogkefével a kezedben és elviharzol.

Ennyi.

2019. okt. 28. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá,úgy ahogy ide kiirtad.
2019. okt. 28. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos pótlék vagy.
2019. okt. 28. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Az exével akar henteregni. Ő tudja, miért - de téged nem szeret.
2019. okt. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!