Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engem szeret mért ír az exének?
2 hetente rá ír a pasim az ex csajára aki anno dobta
Akar valamit még a csajtól ? Engem nem szeret igazán ?
Hogy tudnám fel hozni ezt a témát hogy bele lestem a teleojába és látom hogy a csajjal beszél meg hogy fel hivhatja és tudom hogy meg teszei csak azt nem hogy mért
Szeretném vele meg beszelni a dolgokat
Mert nincs túl az exén, még reménykedik az újrakezdésben.Ezt viszont nem fogja neked bevallani.Helyette majd áltat ilyen "szeretném, ha barátok maradnánk vele" c. hazugsággal.Te meg addig is jó leszel neki, amíg nem ér célt az exnél.Ha ez bekövetkezik, akkor majd nézd meg, hogy milyen lógó nyelvvel lohol vissza a csajhoz.Ez van kérdező.A pasid úgy kezdett bele a kapcsolatba veled, hogy a másikat nem heverte ki.Úgy néz ki, hogy melletted nem is fog túllépni rajta, annyira nem szeret téged.
Beszélj vele, de nem valószínű, hogy bevallja neked.Ha őszinte ember lenne, akkor nem kezd kapcsolatba addig veled, amíg nem felejti el a másikat.
Pótlék vagy, röviden megfogalmazva.
És nem is leszel màs ennek a pasinak.
Kérdezd meg tőle hogy kér e haladékot arra hogy átgondolja mit akar tőled vagy "mástól".
Ha megkérdezi miről beszélsz, mondd hogy ne játssza az ártatlant, és gondolkozzon csak el.
Majd ott hagyod egy fogkefével a kezedben és elviharzol.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!