Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem szeret? Szakítsak vele? N
Pár hónapja vagyunk együtt,azt mondja ,hogy szeret és amikor ott vagyok tényleg látom azt az átható pillantást,az áhitatot ,ölelgetés,puszik stb. DEE elég sokszor szervez programokat nélkülem,barátaival. Nem minden héten van ez,de azért heti 3-4 nap tuti nem tudunk együtt aludni,mert ő kb este 11kor végezne én emg nyilván nem fogok átmenni olyan későn,meg nem is látom csak ennek értelmét. Ez a két hét most ráadásul úgy jött ki,hogy 4 nap külföldön van, azután 2x fél napunk lesz és megint megy el 6 napra... nem panaszkodtam meg semmi,bár tudattam vele,hogy hát szomorú leszek meg ilyesmi,de ezenkívül nem csináltam semmit.Aztán tegnap este besézlgettünk majd írta,hogy amúgy nagyon hináyzok neki,mire én azt írtam,hogy nem hiszem el. Kérdezte miért,én emg mondtam,hogy csak ezt érzem...(nyilván amiatt,hogy kb soha nem vagyunk együtt) Erre azt modnta,hogy most megsértődött és ennyi azóta se keresett ...én sem őt. Én nem fogok ráírni mert úgy érzem én lehetnék az aki megsértődik...és ha nem vagyok neki ennyire se fontos,akkor felőlme legyen vége,úgyis olyan mintha együtt sem lennénk....de azért diegesít,hogy még ő megy el folyton és ő van megsértődve,ha azt merem érezni,hogy nem hiányzok neki.
Szerethet? Vagy nem értem mi ez? Ha itt van akkor jaj de szeret,azután meg sorra csinája a programoakt nélkülem
Konkrétan mennyi az a pár hónap? Mert lehet 2 meg akár fél év is és az idő ilyen szempontból nem mindegy.Ha mondjuk 2-3 hónapja vagytok együtt akkor szerintem nem is kell orrba szájba együtt aludni.Legalábbis nekem nőként soha nem volt igényem arra egy kapcsolat elején, hogy non-stop a másikkal legyek, bármennyire tetszett is.A férfiak ,,elköteleződése" egy kapcsolatban is sokkal hosszabb ideig tart, mint 1-2 hónap még akkor is ha egy nő szőröstől bőröstől minden szempontból álmai netovábbja, de mondjuk személyiségileg kb fél év mire kitapasztalod a másikat(és még akkor is derülhetnek ki olyan dolog amik nem tetszenek, vagy épp sok éves kapcsolat után is).Könnyű azt mondani, hogy szeretlek, de magamból és a saját kapcsolataimból kiindulva ez nem jelenti azt, hogy valóban minden értelemben azonnal szeretek és szeretnek is.Az egy folyamatosan épülő dolog.
A másik, gondolom a külföldi út nem szórakozás volt számára ahogy valószínűleg a 2x fél nap után is azért utazik el 6 napra mert a munka elszólítja.Ha ezt a fajta munka miatti távollétet nem bírod helyén kezelni, akkor egyszerűbb ha szakítasz.De nem sértődöttségből és azért mert ő nem tud hitelesen meggyőzni téged írásban a hiányodról hanem mert ebben a kapcsolatban te nem tudsz megfelelő partner lenni.Nem is mindenkinek való.Viszont felnőtt emberként a problémamegoldó képességetek elég csapni való, ha egy ilyen ,,semmitmondó" kinek kell írnia a másikra dolgon mentek szét.Illetve eleve nem is érzed ezt a kapcsolatot olyan fontosnak, hogy tegyél érte.Szóval a leírásod alapján te meg hisztiből gyorsan rövidre zárod, ha te full bele volnál zúgva akkor nem tennéd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!