Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele ha ő szeret engem, de én őt már nem?
Párommal fél éve együtt vagyunk, viszont nem vagyok mellette boldog az utobbi időben..
Sajnálom őt ezért nemszeretnék vele szakítani. De tudom hogy ez hosszú távon nemfog működni.
Lehet érzi hogy valami nincs jól, de nemtudom hogy szakíthatnék vele hogy ne bántsam meg.:/
Várom a válaszokat.
"Nem vagyok mellette boldog" és "tudom hogy ez hosszú távon nemfog működni".
Így
És ha ő nemakar szakítani?
Nagyon szeret, de nemtudok melette lenni,nemérzek semmi jót iránta:(
Élőben szeretném majd persze.
voltam hasonló helyzetben mint a kérdező.
nem szerettem őt, viszont nem akartam megbántani. Elmondtam neki ő el sirta magát majd arra kért h maradjak vele még, és együtt javitsunk a kapcsolatunkon. Ebből további félév szenvedés lett. Ő elvárta ha tegyem a szépet, ő tudta h nekem nem megy mégis elvárta és boldog és sikeres volt
viszont nekem elegem lett és keményen kijelentettem h hagyjuk egymást a fenébe.
Ennek 2 hónapja, azóta pszichologushoz jár, iszik sokat. S vár vissza a mai napig, bár nem zaklat.
Lelkiterror amit művel, nehéz szemehunyni szenvedésén
Kérdező te a férfi vagy a nő vagy kapcsolatban?
Korotok?Mióta vagytok együtt?
Nem kell sajnálni.
Mindenkinek jár a boldogság,egy kicsit önzőnek hangzik,de ez az igazság.
Személy szerint én kaptam is,adtam is,és sohasem egy harmadik személy miatt történtek meg.
Viszont a barátság megmaradt,mai napig is.
A szerelem nem vész el,csak szeretet lesz belőle.
Jobb esetben,ez sem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!