Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ugrik a nővére szavára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ugrik a nővére szavára, nem szeret eléggé?

Figyelt kérdés

A barátom, akivel nemrég óta vagyunk együtt azt mondja mindenkinek, hogy már nem is vagyunk együtt, nekem meg hogy titokban kell tartanunk, mert a nővére ellenzi a kapcsolatunkat a korkülönbség miatt(én 16/L, Ő 24/F).

Miért nem áll ki értünk, miért nem mondja neki, hogy nem, nem fogom elhagyni, mert szeretjük egymást? Hiába mondom neki, hogy én nem szeretném, hogy havi 2x titokban lehessünk csak együtt, alibit szerezzen meg ilyenek, mert így sosem leszünk boldogok.

Pedig amúgy totál egy hullámhosszon vagyunk, annyira jól kijövünk, meg szerintem szeret, de ilyenkor mintha mégse, vagy mintha ő sem akarná igazán, pedig állítja, hogy ez nem igaz és szeret, velem akar lenni stb.

2019. okt. 24. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ez, mint egy kis szexkapcsolat, olyan...
2019. okt. 24. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Mert mondjuk kamuzik és nem is a nővére ellenzi, hanem valaki mást fűz? Esetleg eddig nem gondolkodtál?

Megkérdeznéd a nővért, meglepődnél szerintem nagyon...

2019. okt. 24. 19:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Beszéltem a nővérével, amikor elvette a barátom telefonját és rám írt.

Olyanokat írt, hogy kerüljem el, mert nem vagyok hozzá való stb.

Az utcán is amikor találkoztunk, nagyon kiakadt, olyan balhét kicsapott.

Ezért csinálta azt a barátom, hogy megmondta a nővérének és minden ismerősének, aki tudott rólunk, hogy már nem vagyunk együtt, miközben velem nem szakított, mert valójában nem akar szakítani, azt mondta, csak le akarja nyugtatni a kedélyeket.

És azt mondta, hogy amint alkalmunk lesz rá összeköltözünk valahol máshol.

De én ezt akkor is furának tartom. Most kitudja meddig havi 1-2x találkozzunk, akkor is titokban?

2019. okt. 24. 20:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb, hogy mintha előre tudta volna a testvére reakcióját, hazudott neki, azt mondta elmúltam 18.
2019. okt. 24. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes filozófiai téma lenne azt boncolgatni, hogy egy felnőtt egyáltalán képes-e szerelemre, ha a társa egy félig-meddig gyerek.

Én arra voksolok, hogy nem; az ilyen nem képes igaz szerelemre.

És azért jatszmazik így a családjával, mert amúgy is egy rendkívül gyerekes, visszamaradott gondolkodású felnőtt, aki ennek ellenére legalább azt fel tudja mérni, hogy helytelen veled lennie.

10 év múlva majd te is érzékelni fogod, hogy fejben normális felnőtt egészen egyszerűen képtelen partnerként nézni egy tinire. Nem azért mert hülyék vagytok, hanem azért, mert ott egy hatalmas szakadék köztetek.

Legyél most te a felnőtt, és hagyd ott a francba.

2019. okt. 24. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy itt egy felnőtt férfiról van szó. Nehogy már ennyi ne legyen benne, hogy megmondja a nővérének, hogy veled van, és nem neki kell veled lennie, hanem a férfinek. És a többi.

Mond meg neki, hogy te nem vagy hajlandó titokban együtt lenni vele, szóval vagy felvállal ( egyébként így olyan mintha szégyellne akárhogy is nézem), vagy ha nem akkor sajnos elválnak útjaitok.

2019. okt. 24. 23:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Én is azt érzem. Hogy elsőre jónak gondolta, de a nővére lyukat beszélt a hasába, rájött, hogy ez milyen ciki és most vagy nem akar elhagyni ennek ellenére, vagy azért mondta, hogy legyünk titokban együtt, mert azt akarja, hogy én szakítsak vele.

Szerintem így semmi jövőnk.

2019. okt. 25. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt szakitasz vele, azért kérdezz rá, hogy most akkor tényleg őszintén mi a helyzet. De csak is személyesen. És ha továbbra se vállal fel, meg semmi nyomós oka nincs a titkolózásra amire egyébként szerintem semmi se lehetne ok, akkor szakits.
2019. okt. 26. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!