Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beléptem a barátom facebookjára, majd bevallotam, hogy én voltam. Valakinek van ilyen tapasztalata még? Eléggé kiborult még nem találkoztunk nem tudom mire várjak?
Nem bocsánatot kell kérni, hanem szembesíteni a tényekkel.
És kidobni! (megpróbálja majd kimagyarázni, nehogy higgyj neki!)
Nehogymár a seggedbe dugd a fejed! A legjobb, hogy kiderült.
Anno a feleségem lépett be a gépemen a FB-ba. Még nem is volt account-ja, tehát kifejezetten azért lépett be, hogy olvassa a levelezésemet.
Ment is egész nap a durcizás, a végén bevallotta, hogy mit tett. Talált egy levelezést egy lánnyal.
A lánnyal 15 éve nem találkoztam és 1000 km-re lakott és csak szóltam, hogy osztálytalálkozó lesz. Tehát kb. 5-5 mondat miatt volt a hiszti.
Ha nem beszélünk, akkor biztos lett volna benne, hogy akarok valamit attól a lánytól vagy történt is valami közöttünk.
Fordítva sült el a dolog, mert nem bírom, ha a semmi miatt is magyarázkodnom kell és a levéltitok is szent nálam. Ez az eset is hozzájárult ahhoz, hogy elváltunk.
Ezek után még te akarsz bocsánatot kérni, meg folytatni? Hová tűnik ilyenkor a tartás a hozzád hasonló emberekből? Értem én, hogy azt érzed, szereted, de átvert, megcsalt.
Dobd ki a francba, keress olyat, aki nem görény. A másik dolgaiba való beleolvasgatásról pedig annyit, hogy a legtöbben nem csak úgy csinálnak ilyet, hanem ha érzik, hogy valami nem stimmel, de a párja nem együttműködő. Ritka az az eset, amikor ennél a pontnál még rendbe lehet hozni.
Én úgy vagyok vele, hogy míg a másik nem az én káromra élvezkedik, addig van neki magánszférája. Ha gyanúsan ez a helyzet és mondom neki, őt pedig ez egy cseppet sem zavarja, illetve beszélni róla nem hajlandó, akkor utána nézek, hogy mi a helyzet.
33/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!