Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mint kiderült, egy "netes exének" meztelen képeket küldött, nem őszinte velem de látszik rajta, hogy nagyon szeret. Mit tehetnék?
Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de egy 17,majdnem 18 éves fiúnak, hogy jut az eszébe összejönni, egy kilencedikessel?
És ilyen már szexelni...Ez nekem magas.Szerintem az a lány nem érett érzelmileg.
L
Nincs ebben semmi.
És ne csodálkozz ha nem akarja elmondani.
Az az ő titka, magányügye.
Neked is, meg a pasiknak is vannak titkai.
Bocsánatot kérsz tőle.
És elmondod őszintén hogy csak szereted és megijedtél.
Szép lassan újra beszélgess vele. És 1-2 után megbízik majd benned. és szex is lehet.
De hát a múlt az múlt...
Miert vagy merges olyan miatt, amit mar nem csinalhat vissza?
Ha egyszer butasagot csinalt, akkor egesz eleteben szegyenkeznie kell miatta?
En se momdtam volna el a helyeben.
Persze azt is megértem, hogy mindenkeppen meg akartad nezni a beszelgetest, mert feltel, hogy még mindig van valami koztuk, es az megcsalas.
Na de hogy megnezted es kiderult hogy 2 éves tema, es ennek ellenere veszekedtel ra, na azt mar nem ertem.
A szulei dolga megfegyelmezni meztelenkepek miatt,nema tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!