Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mást szeret én attól még ismerkedhetek?
Együtt vagyok egy pasival de tudom hogy volt nőjét szereti valamennyire talán engem is de a volt csajáért még érez valamit
El kezdhetek én is ismerkedni a tudta nélkül vagy nagyon szemét dolog lenne ?
Tudom gonosz dolog de úgy vissza adnám neki
Mit tanácsoltok ?
Ha èrzed, meg tudod, hogy csak pótlèk vagy, ès ez neked nem felel meg, akkor mièrt nem hagyod ott? Mièrt kell úgy utódot keresni, hogy mèg kapcsolatban vagy? Ennyire fèlelmetes az egyedüllèt? Így csak ugyanazt fogod csinálni az új pasival, amit a jelenlegi tesz veled, pótlèknak használ. Mire jó ez?
Zárd le ezt, lelkileg is magadban, kegyèl túl rajta, ès akkor lehet nèzelődni. Ez a te èrdeked is.
Nincs önbecsülésed?
Dobd ki. Aztán azt csinálsz, amit akarsz.
Hiába játszmázol vele, nem fogja meghatni, mivel mást szeret. Ezzel csak saját magad alacsonyítod le az ő szintjére.
Dobd ki a pcsába, aztán szeretheti nyugodtan az exét akár 20 évig is. Te meg találsz addig olyat, aki téged fog szeretni. Ehhez nem szükséges az ő asszisztálása. Növessz önbecsülést, mert az most nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!