Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért veszi párom semmibe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi párom semmibe a kérésemet?

Figyelt kérdés
Szerintetek tisztességes egy házasságban ha az egyik fél kimarad éjszakára a másik kifejezett kérése és könyörgése ellenére?Mert ivott és emiatt autóval már nem tudott haza jönni.De amikor felemelte az alkoholos poharat tudta hogy párja haza várja.Fia névnapjára ment,de mivel az én családomban soha nem volt szokás éjszaka kimaradni ez nekem nagyon fáj,és nem is tudom megbocsájtani.Én soha nem tennék ilyet vele,szerintem ha férj és feleség valamilyen okból külön is megy köszönteni,azért éjszaka a párja mellett van a helye.Elhiszem hogy szeretne meginni valamit,de aki vezet az ne igyon.Ezenkívül azt gondoltam engem ettől jobban szeret is tisztel minthogy ezt megtegye velem.Ti hogyan gondoljátok ezt?
2019. nov. 25. 12:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor jó szórakozást szoktam kívánni nem pedig hisztizni és KÖNYÖRÖGNI (te jó ég). Szerencséd van, hogy még nem vágott ki. Bár ha így folytatod akkor az lesz aztán hajthatod ezt a sok hzlyeseget. Én a férjed sajnálom 😑
2019. nov. 25. 21:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy max azèrt ígèrte meg, mert kikènyszerítetted belőle a nyavalygással meg könyörgèssel. Ès nem azèrt,mert ő is úgy gondolta, ès tartani akarta magát hozzá. Úgy volt vele, hogy jól van megígèrem, csak maradj már csöndben, aztán majd lesz ami lesz.

Ès igen, normális embert nem zavar ha a párja nèhanapján kimarad èjszakára, pláne ha a családjával van. Ès azzal sincs semmi gond, hogy nèlküled èrezte jól magát. Az nem jelenti azt, hogy veled ne szeretne lenni. De jól èrezni magunkat sokfèlekèppen lehet. Nem csak egy adott emberrel.

Neked kisebbsègi komplexusod van, gyenge az önèrtèkelèsed, azèrt akarod birtokolni a fèrjed, ès azèrt ilyen elviselhetetlen számodra a gondolat, hogy máshol, nèlküled is jól tudja magát èrezni.

2019. nov. 25. 22:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Jól van kérdező, ragaszkodj csak hozzá, hogy mekkora szemét a férjed, de ne lepődj meg, ha tönkremegy a kapcsolatotok.
2019. nov. 26. 08:45
 24/25 anonim ***** válasza:
77%
Egy önző, hisztis, igazi emberi nulla vagy kérdező. Csak eszedbe ne jusson szaporodni, a te fajtádból vannak a legundorítóbb szülők.
2019. nov. 26. 12:29
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgy írsz, mintha a párod valami utolsó lecsúszott alkoholista lenne.

Na, az az a szituáció, amikor az alkohol miatt megbántod a párod.

De te komolyan ezért az egy nyomorult este miatt picsogsz?

Szép.

2019. nov. 26. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!