Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi párom semmibe a kérésemet?
Ezt most furán gondolod. Nem tudsz nélküle aludni?
Dehogynem. Csak azt nem akarod,hogy jól érezze magát. Hagyd már kicsit élni.
En tök szeretem, ha néha nagy ritkán kimarad. Este hülye sorozatokat nézek,lábat gyantázok, olvasok, kádban ázok órakat,ha olyan a hangulatom elszórakoztatom magam,mint mikor még nem volt, azokat hallgatom,amit ki nem áll, sőt még nassolok is éjszaka.
Énidő na.
Próbált ki. Elég hisztiske vagy.
Miért érezné veled jobban magát? Egyetlen éjszakát nem tölthet a saját fiával? Nem azért ivott alkoholt mert vezetett, hanem mert ünnepeltek. Te teljesen agyalágyult, kontrollmániás nőszemély vagy, csoda, hogy még veled van.
Nő vagyok amúgy.
".És még egyszer írom,szerintem aki vezet az ne igyon alkoholt."
Ès mit akarsz ebből kihozni, hogy állandóan ismètelgeted? Szerinted...szerinted...
Szerintem meg ha nem ült ittasan kocsiba, mert ott tudott aludni, akkor mièrt is ne ihatna alkoholt? A fiával ünnepelt, mi olyan nagy ügy ezen? Nem minden hèten csinálja.
Mièrt csak az számít, ami neked jó?
Szerintem nagyon nagy mázlid van, hogy a fèrjed mèg nem hagyod el egy ilyen hisztiládát, de ha így folytatod, be fog következni.
Amikor az én párom megy valahová ahová nincs kedvem menni vagy nem hívtak, családjával bármit ünnepelni, munkatársaival, barátaival, akkor kb én szoktam neki mondani, hogy ha kocsival megy és iszik akkor aludjon nyugodtan ott adott helyen.
Vagy oda adom neki a bérletemet, elmegy greengoval és vissza jön tömegközlekedéssel.
Nálunk ebből soha nem volt probléma, és eszembe sem jutott volna soha, hogy azon problémázzak, hogy jól érzi magát és hogy merészel kimaradni ha én egyszer várom.
Nem egy iszákos, de egyszer olyan is volt, hogy azt mondta haza jön 11-re, de az apukája szülinapja volt és túl sokat ivott, így az apukájánál maradt. Előtte felhívott, hogy bocsi, de nem kockáztatná meg az utazást, inkább kidől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!