Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szóval az a kérdésem, h vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval az a kérdésem, h vajon ha 2 hónapig semmit sem kommunikálom vele, vajon a hiányom ráébresztheti e hogy csak szeret? Lehetséges, vagy ne álltassam magam ezzel?

Figyelt kérdés
8 hónapja jártunk, minden jó volt, jól kijöttünk, mindig őszinték voltunk egymáshoz, negatív dolgokat is megtudtunk beszélni. Voltak gondok, mivel 60 km volt köztünk, hétvégente jártunk egymáshoz mikor dolgozott, én mentem többször. Szeretett, én voltam neki az első, és ő is nekem, de azt mondta kiszeretett belőlem, kérddztem mit rontottam el vagy van e valami baja, azt mondta tényleg nincs semmi, csak szeret, de nem eléggé, hogy közös jövőnk lehessen. Amúgy elég visszahúzódó, kicsit anti szoc gyerek. Azt becsülöm benne h nem hazudott, azt mondta h nem akarja h elfecséreljem az időmet vele, mert boldognak akar látni, de nem szeret úgy ahogy kéne, mert nem hiányzom neki ahogy egy párkapcsolatban kellene. Hát fájt de próbálom elfogadni, emberileg jófejnek tartom ez után is, csak fáj h nem úgy szeret mint én őt. Tényleg csak az az ok, h kiszeretett belőlem, de azt mondta h további ok nincs, kérdeztem, h nagyon leszabályoztalak? Vagy féltékenykedtem? Vagy túl komolyra vettem az egészet? Azt mondta h én mindent jól csináltam, csak nincs meg a szerelem érzése, szeret még, de nem úgy ahogy illene egy kapcsolatban, pl én várom 5 nap után h láthassam, ő neki 2 hétig nem hiányzom. Tudom, az elmém tudja h neki van igaza, ez nem normális dolog, de a szívem még szereti, de közös megegyezéssel szakítottunk,4 napja. Mit tudtam tenni ha nem szeret, igazából nem akartam szakítani, ő is zokogott, én is. Neki is fájt h nem szeret, h elmúlt, nem rossz gyerek, magánakvaló, de jó ember, őszinte, tényleg. Így hát szakítottunk én N26, ő F25 éves, neki és nekem is elsők voltunk még a csókban is, tudom nem vavyunk normálisak, h ebben a korban jött az első kapcsolatunk. Én is ő is megköszöntük a 8 hónapot.
2019. okt. 30. 14:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja az normális hogy se faceről se massengerről nem töröltük egymást? Persze közös képeket igen, meg a párkapcsolati státuszt. Meg azt mondta h azért néha rám írhat e a jövőben, h tudja hogy vagyok ilyen 2,3 hónaponta, mert azért ha túljutunk ezen barátok maradhatnánk szerinte. Szerintem talizni nem fogok vele soha többé, írni is csak akkor ha már nem fov fájni, meg ha semleges lesz, de az mire teljesen évek nekem. Normális a kapcsolat utáni barátság? Vagy ebben fura a gondolkodása?
2019. okt. 30. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tudnál megbízni valakiben? Hiszen nem megcsalt vagy hazudott, csak elmondta az érzéseit. Szép volt jó volt de neki nem kellett több mert nem érezte hogy te lennél az igazi, ettől még nem kell az önsajnálat mély gödrébe taszítanod magad és azon gondolkozni 0-24 hogy mit rontottál el. Semmit. Egyszerűen nem kellett neki az amit te adsz.

Szerintem inkább szép emlékként raktározd ezt a kapcsolatot el magadban és most meg koncentrálj magadra.

2019. okt. 30. 15:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. okt. 30. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Két hónap múlva talán ő már túl is lesz ezen. Legjobb lenne, ha elfelejtenéd.
2019. okt. 30. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!