Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy nálad alacsonyabb fiúval?
Én egy nálam sokkal kisebb úgy kb
egy fejjel alacsonyabb fiúval járok!!!
Nagyon szeretjük egymást(bár még csók puszi,meg csók nem volt köztünk szal nem tom,h mi lenne ha csókólóznánk...
De engem nem zavar:DSzal igen én járnék!!!
19:38!
Ha arra akrtál kilyukadni, hogyha valaki azt írta, hogy nem, akkor ő nem tud feltétel nélkül szeretni, igaz?
Namermost szerintem így gondoltad.
És én ezt megcáfolom.
Én 18L vagyok, és én írtam, h nem.
DE: ahhoz, hogy valakit feltétel nélkül szeressünk, ahhoz az kell, hogy megismerjük, és megtetszen nekünk...külsőre is...és ha külsőre tetszik, akkor jöhet a belső megismerése...tehát nem úgy van, ahogyan te mondtad...mert ezentúl pl én is feltétel nélkül tudnék szeretni, ha azt a valakit megszeretném. Ennyi.
És mért? Tenálad ez hogy van? Beavatsz, hamár így leírtál sok embert...
19:43
mikor valakit már megszeretsz csak elfogadod tán olyannak amilyen nem??
hogy gondolkodik a járáson mikor már a magasságán fenn van akadva-pedig szimpatikus?
a hozzá állásra céloztam.
járás előttről van szó.általában a járás előtt ismerkednek az emberek nem pedig 1ből járnak. ismerkedés folytán alakulnak ki a dolgok hogy mi jó mi nem stb.tehát járás ELŐTT már kikel hogy alakuljon bizonyos téren hogy elfogadjuk e a másikat olyannak amilyen vagy sem.itt pedig külsőről van szó ami az 1. szembetűnő dolog.
te nem járnál tőled alacsonyabbal. már eleve igy állsz a dologhoz tehát hogy magasabb legyen már feltétel? mikor meg alacsonyabb az zavar? nem tom érthető voltam e. ha nem kérdezz nyugodtan.
21:13!
Értem már...és nem tudom eldönteni valójában...inkább azt értettem az írásom alatt, meg arra is gondolok, hogy én személyszerint nagyon nehezen barátkozom meg a gondolattal, hogy olyan fiúval jöjjek össze, aki nálam alacsonyabb...de mint tudjuk a szerelemnek semmi sem szabhat határt, és a kivétel erősíti a szabályt...
Szóval ha először nem "úgy" ismerkesnék a pasival, hanem csak a hétköznapokban futnánk össze pl munka miatt, vagy akármi, és nálam alacsonyabb lenne, és megismerném, és úgy szeretnénk meg egymást, az más helyzet, mert ha tényleg beleszeretnék, akkor persze engem nem zavarna, hogy alacsonyabb...bár erre nagyon picike esélyt látok...
szóval, lehet magamnak is ellent mondtam most, de ez a valóság. Örülök, hogy tisztáztuk. :)
18L
OKés, értem.
Örülök, hogy megbeszéltük. :)
És köszi, hogy elmondtad. :D
Egyébként nekem is nagy a szívem, ahogyan te is fogalmaztad :P, de én mára már nagyon szürkének, és romlottnak látom ezt a világot, ezért is vagyok néha már nagyon pesszimista.
Na de innen is a távolból, üdv! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!