Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok ugyanakkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok ugyanakkora vagy nálatok alacsonyabb fiúval? Ha igen, hány cm-vel alacsonyabb a határ? Kort és cm-t is írjatok!

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 22:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
24 vagyok. Nekem bejön, ha alacsony, kb fél fej különbséget tudok elképzelni, max egy fej
2010. máj. 31. 22:36
 2/26 anonim ***** válasza:
én pár hete jöttem össze egy sráccal, fél fejjel alacsonyabb nálam körülbelül. engem nem zavar, bár én világ életemben a magasabb fiúkat szerettem. de ő valahogy mégis megfogott.:)
2010. máj. 31. 22:38
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
a velem egy magas még talán,de a nálam alacsonyabb szóba sem jöhet. egyszerüen nekem nem.
2010. máj. 31. 23:03
 4/26 anonim válasza:
Azt te tudod hogy téged zavarna-e.Nekem is volt már alacsonyabb fiúm,ő kb fél fejjel volt alacsonyabb,engem nem zavart.De az egy fej már kicsit gáz.
2010. máj. 31. 23:35
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
ellenvélemény, le is lehet pontozni: CSAK magasabb lehet. persze ezen nem bukna meg, szal ha ő lenne életem pasija, összejönnék éppen vele, de nem is keresem az alacsonyabbakat, egyszerűen már önmagamban is "nagyobbsági komplexusom" van:D:$
2010. máj. 31. 23:39
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsere nekem ilyenekkel nem kell foglalkoznom mert 157 cm vagyok lany szoval a fiuk 95% tobb mint 157 xd xd xd
2010. jún. 1. 01:04
 7/26 anonim ***** válasza:
63%
Amugy utcso vagyok teged ez ne zavarjon...LL Junior is milyen kicsi...megis egy orszag doglik erte....xd xd (qurvara jo a dumaja))) ;) Legyel laza es jo szoveggel megaldva...es buknak rad a csajok...Most nem azert de en sose varnam el egy csavotol hogy angyal arca meg kigyurt tokeletes teste legyen...VOLT egy srac aki tetszett nekem volt rajta egy kis sulyfelesleg de minimalis olyan mackos feeling volt...es miutan lefogyott elvesztette az a mackos cuki kisugarzasat utana mar...hat akkor i jol nezett ki de meg hogy huhh de..mar nem volt meg benne az amit en szerettem mert a stilusa is idomodott a sulyahoz..tok gaz nahh elkalandoztam bocsi..NEM GAZ..csak egy picit De ha VAN JO SZOVEGED DUMAD MICHAEL JORDANNAK FONAK LATNI XD ;) NE PARAZZZZZZZ@!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 1. 01:08
 8/26 nielindi ***** válasza:
100%
nem. 23/L 160 cm
2010. jún. 1. 10:18
 9/26 anonim ***** válasza:
Én nem, nekem tapasztalat,hogy nem jön be. VOlt velem egymagas, de már az is zavart...
2010. jún. 3. 00:19
 10/26 anonim ***** válasza:

Jajj már megint a magasság téma?:D

Ne már, tudod mennyire nem számít ez? Az a lényeg hogy milyen belső tulajdonságokban vagy jó, ha sok önbizalmad van akkor nagyon sikeres lehetsz a nőknél, az is fontos hogy szeresd magadat így jó kisugárzásod lesz ami szexivé tesz a nők szemében!

Ha egy lány beléd szeret mindegy lesz neki hogy milyen magas vagy!

20f

2010. jún. 3. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!