Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok ugyanakkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok ugyanakkora vagy nálatok alacsonyabb fiúval? Ha igen, hány cm-vel alacsonyabb a határ? Kort és cm-t is írjatok!

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 22:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok lány, de úgy gondolom meg kell osztanom ezt veletek. Nem nehéz kisebbségi komplexussal felnőni, hisz 173 centimmel elég alacsonynak számítok fiús berkekben. De most gondoljátok el, ott az iskola, és ha valakit meg akarnak bántani, az első kézenfekvő dolog a magassága. Nos ezt mindig kihasználják, így egy idő után te is ezen rágódsz majd. Én is így voltam, aztán el kezdtem edzeni, és azóta csak jobban tisztelnek. Már nem szólogat be senki, max azért, hogy mikor állok le a kokszal, amit még nem láttam közelről :). Persze ettől nem vagyok népszerűbb a lányok körében, de legalább a saját környezetemben jobban érzem magam.

21/F

2010. jún. 3. 10:17
 22/26 anonim ***** válasza:

nálam nem nagyon lehet alacsonyabbnak lenni... 150cm 50kg.. 21éves lány:D

szal én nem tudok elképzelni alacsonyabbat magamnál:D

2010. jún. 3. 10:39
 23/26 anonim válasza:
:D:D
2010. jún. 3. 12:45
 24/26 anonim ***** válasza:
50%

170 cm lany vagyok. Es sajnos en nem tudnam elkepzelni hogy nallam alacsonyabbal jarjak , mert ha pl felveszek egy 8 centis magassarkut hat az mar nagyon feltuno.

Mellesleg volt mar ilyen helyzet de szegyelltem magam a sraccal, es mind kerestem a lapos cipoket :(

Es persze igy nem elhettem ki a noi enemet .. magassarku meg ilyenek .. De ha szereti vki egymast akkor nem a meret a lenyeg :d

Volt olyan ismerosom akinel 1 fejjel kisebb volt a parja es hat nem erdekelte boldogak voltak :)

~pusz~

2010. jún. 3. 13:08
 25/26 anonim ***** válasza:
54%

13:08

Ennyire önző vagy hogy jobban számít hogy 8centis magassarkúkat vehess fel mint egy férfi aki szerelmes beléd?

2010. jún. 3. 16:05
 26/26 anonim válasza:

Nekem mindig a magas pasik tetszettek, de 3hónapja a barátnőm bemutatott egy srácnak aki kb fel fejjel alacsonyabb nálam.

Azóta is együtt vagyunk, és attól hogy ő alacsonyabb nagyon férfias, mellette igazán nőnek érezhetem magam, és nagyon szeretjük egymást! ♡ 23/163cm

2014. jan. 30. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!