Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok ugyanakkora vagy nálatok alacsonyabb fiúval? Ha igen, hány cm-vel alacsonyabb a határ? Kort és cm-t is írjatok!
Én 168 cm vagyok, eddig alacsonyabb barátom nem volt. Ha ugyanakkora, akkor nem zavar. De a legjobb mégis, ha egy icipicit magasabb. Csak nagyon colos se legyen.
20L
NEM NEM NEM!!!!!
Egy pasi legyen magasabb!29 éves vagyok,165 cm,és volt 2 barátom,akik alacsonyabbak voltak nálam,de nem volt jó.Kissebbségi komplexusaik voltak,és állandóan bizonygatnom kellett mindent.Az egyiknek még pici és vékonyka f.rka is volt.Na ez a teljes katasztrófa.Az egyik 1 évig,a másik 1,5 évig tartott,és igazából azért lett vége,mert már nem bírtam elviselni.Utánna úgy éreztem magam,mint aki most szabadúld valami fekete börtönből.Pedig szerettem őket,de ezzel mindent tönkretettek.Én megpróbáltam,soha többet!
engem nem zavar,sőt,jobban szeretem,ha akkora,mint én vagyok.A barátom 170cm(én is),2éve vagyunk együtt,csak tele van már a hócipőm azt hallgatni,hogy neki kisebbségi komplexusai vannak a magassága miatt...
20L és 24F
és igen,igaza van az előttem szólónak,hogy az ilyen fiúk saját maguk teszik tönkre a kapcsolatukat,mert állandóan azt hajtogatják,hogy nem jók a barátnőjüknek emiatt(csak mert saját magukkal nincsenek kibékülve)a csajoknak végül ebből lesz elegük...nem tudom az ilyen fiúk mit akarnak elérni párkapcsolatok terén,ha minden csajt elüldöznek maguk mellől,azokat is,akik szerették őket,csak azért,mert nekik kisebbségi komplexusaik vannak és azt hiszik magukról,hogy nem szerethetők.
/09.49es voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!