Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy nálad alacsonyabb fiúval?
az előző barátom 2 évvel fiatalabb és 3-4 centivel alacsonyabb volt nálam. majdnem 3 évig voltunk együtt és egy percig sem éreztem magam kellemetlenül mellette a magassága miatt :)
20L
Perszehogy :D
Az alacsony pasik aranyosak.
Én 190 cm magas leány vagyok xD
éncsak azért nem járnék mert 155centi vagyok és még nálam is kisebet hova keresek? esetleg oviban? xdxD
16L
Én járnék,igaz hogy 176centi vagyok és aki tetszik az kb.170,de nem érdekel.
Csak az a baj,hogy ha egy pasi kisebb a lánynál,akkor szerintem nem mer nála kezdeményezni,mert azt hiszi,hogy így nem tud biztonságérzetet adni egy lánynak,vagy hogy nem lenne mellette elég férfias,de ez nem így van.
Ha összejönne azzal a fiúval a dolog ,aki tetszik nekem,én attól függetlenül hogy alacsonyabb, simán érezném hogy bármikor megtudna védeni bárki vagy bármi elől.
16:29es helyettem is elmondta. :D
Én 174cm vagyok, és szerintem csak nálam magasabb pasival tudnék összejönni. És közülük még normálisat is találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!