Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti megpróbálnátok egy jóval alacsonyabb fiúval?
...Ha nagyon tetszenétek egymásnak.??
Sajnos ilyen helyzetben vagyok..:S 17/L
Én nem...
Tetszett egy fiú aki alacsonyabb volt nálam jóval. Helyes volt, aranyos, de nem tudtam rá úgy nézni. Illetve talán nem is akartam beleesni. Engem zavarna hogy alacsonyabb nálam, és azt is hogy megszólnak érte. 177 cm vagyok, szóval magas lány- alacsony fiú nem túl jó párosítás. Tudom le kellene sz*rni ki mit mond, de én nem tudom.
"...Ha nagyon tetszenétek egymásnak.??"
Nem értem,mi itt a kérdés!Hisz írtad,hogy nagyon tetszik.És te is neki! Akkor meg?
Az a lényeg,hogy egymásnak megfelelők legyetek. Az én legjobb haverom egy nála 10 centivel magasabb csajjal jött össze. 2 éve boldog házasok!...
"Sajnos ilyen helyzetben vagyok..:S 17/L" ... SAJNOS???
Eléggé felszínes egy k.rva lehetsz, ha neked ez ennyire számít.
utolsó előtti:
miért lenne qrva attól a kérdező mert azt írta hogy sajnos.
Manapság az emberek nem tudják a szavak jelentését:)
qrva= pénzért szexel..
Én 170 cm vagyok, és egyszer jártam egy 160-165 cm magas fiúval..és bár kicsit hülyén néztünk ki együtt, de tetszettünk egymásnak, ezért nem törődtünk mások véleményével. Egyébként az utána következő sem volt magasabb mint én, hanem egy magasak voltunk, annyit lehet tenni, hogy nem hordassz magassarkú cipőt, de egyébként most én is kapcsolatban vagyok, és a mostani párom 175, vagy még magasabb is kicsit, és pont összeillünk így még magassarkúval is :)
De nem tudom mennyi a magasság különbség, de a szerelemnek nincsenek határai, és ha valaki ezért kigúnyol, akkor szerintem az még nem érezte a reménytelen szerelmet :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!