Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy nálad alacsonyabb fiúval?
Figyelt kérdés
természetesen lányok válaszát várom... és ha igen mennyivel alacsinyabbal? most ne írjatok ilyeneket hogyha szereted igen meg ilyenek mert még csak kétszer találkoztunk szóval nyilván nem szeretem de szimpatikus2010. júl. 17. 15:03
11/31 anonim válasza:
pff van egy srác sztem kétszer-háromszor ha láttuk egymás, és én bármikor össze jönnék vele, annyira tetszik, annyira szeretném megismerni, sztem ez ilyen első látásra szerelem volt nálam. szal igen én összejönnék egy fiúval még akkor is ha kisebb nálam.
L/16
12/31 anonim válasza:
Alacsonyabbal?SOHA!
A jó magas pasikat szeretem,mellettük húzhatok magassarkút.
13/31 anonim válasza:
biztos létezik olyan alacsony pasi, akivel járnék, de én jobban szeretem, ha magasabb vagy 10 centivel, és széles válla van :D L/17
14/31 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj belőle problémát, ha alacsonyabb a pasi! én 200 vagyok, volt bnőm 148, neki se kellett sokat hajolgatni.. :D
15/31 anonim válasza:
Szia! Én már 8 éve férjnél vagyok igaz, rám már ez nem vonatkozik, hogy milyen pasival járnék, hiszem álmaim férfia a férjem! Én 156 cm magas vagyok. Soha ne jártam 180 cm alatti pasival, nekem még csak nem is tetszett soha olyan pasi, aki vékony vagy alacsony, mert mint ahogy az előzőekben valaki leírta, nem éreztem volna magam biztonságban mellette. A férjem 182 cm magas, és hát nem vékony, nem kövér. Szép izmos, kidolgozott teste van és jó széles válla, pedig nem jár kondi terembe. Az ilyen pasi mellé kész élmény odabújni! Imádom! Pedig 10 éve vagyunk együtt!!! és mint mondtam, 8 éve házasok is vagyunk, és van 3 gyönyörű és okos gyermekünk is!
16/31 anonim válasza:
Gratulálok az uccsónak! :))
Én is így vagyok, csak kevés az olyan pasi, aki kb 190, vagy afölött van, és még jó is a teste...:(
18/31 anonim válasza:
én nem járnék, hanem járok egy nálam alacsonyabb sráccal. 1-2-3 cm van köztünk, eleinte fura volt, de úgy egy hét után már egyáltalán nem zavart. anniyra szerelmes vagyok, hogy mostmár egyáltalán nem is érdekel, főleg h hihetetlenül kompenzál azzal, hogy milyen férfias, karizmatikus a kisugárzása. immár több mint két éve elvarázsolt:) 21 L
19/31 anonim válasza:
Jajj de irigylem az ilyet...:)
Gratulálok amúgy. És elmesélnéd hol, és hogyan jöttetek össze?
Az uccsó lánynak címeztem ezt. :)
Megírod nekem ezt privibe?
L
20/31 anonim válasza:
nálam alacsonyabbal nem járnék....én ilyen válogatos vok:D de ha szimpi és jol kijöttök egy probát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!