Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod veled együtt akarna sportolni, egészségesebb étkezésre áttérni, hogy te lefogyj ez hogy esne neked?
12.
Ne alakitson a sajat farkara valonak?
Jesszus , az elhizas nem csak esztetikai problema , az fel se merul benned h egeszsegugyi okok miatt szeretne ha leadna a kerdezo? Mondjuk en se neznem tetlenul h a tulsulyos baratom egeszsegugyi problemakkal kuzdene ...
Tekintettel arra, hogy a 180 cm magasságom mellett per pillanat 82 kiló vagyok, nemigen csípném, ha azt mondaná, hogy fogyjak még. Viszont ha beleképzelném magam abba a szituációba, hogy extrém módon túlsúlyos vagyok, nyilván mérlegelnem és tudatosítanom kellene először magamban, s hogy nem éppen a legegészségesebb életmódot folytatom, és ő ezt nem sértegetésnek szánja, hanem szeretne változtatni egy olyan rám jellemző, összetett, negatív paraméteren, amitől nekem később jobb lesz.
Egyébként nekem 98 kilóról sikerült 82-re lefogynom majdnem egy év alatt úgy, hogy ebbe senki se pofázott bele. Szóval a fogyókúra pusztán elhatározás kérdése. Ha normális értékrenddel rendelkezel, akkor senkire nincs szükséged, hogy ezt te magad észrevedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!