Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éve együtt, de többször hazudott hogyan tovább?
Nekem ez a többmilliós "dugipénz" nagyon furcsa, mi nem így élünk.
Egy autóvásárlási szándékot meg miért kell titkolni?
Vagy kell az autó és akkor megvesszük, vagy nem kell, akkor meg minek venni?
Az nagyon komoly probléma, ha az egyik fél bizalma jogosan megrendül, mert képtelenség úgy élni, hogy ezentúl mindig kételkedsz.
Mert kételkedni fogsz minden szavában, ez elkerülhetetlen.
Semmilyen tanáccsal nem tudlak ellátni, mert minden élet más, mindenkinek más a tűrőképessége, te tudod, mit vagy képes tolerálni.
Megjegyzem, én 25 éve ezért váltam el, mert többszörösen hazugságon kaptam a volt páromat. Az egy ilyen szoros szövetségben nem működik, hogy az egyik füleden be, a másikon ki amit mond, mert csak legyintesz, hogy úgyis hazugság.
Ez már tényleg sok lenne nekem is.Elveszi a pénzt a közös kasszábol,letagadja,autót vesz anélkül,hogy megbeszélné veled.
Nem is tudom mit lehet erre mondani.
#12, miféle "saját pénze"?
Lopott folyamatosan, mondjuk ki, hát én nem tudom, hogy kezelném.
Az a versenyzés is elég idióta ötlet.
Három gyerekkel nem egyszerű elválni, de tán még mindig jobb, mint folyamatosan aknamezőn sétálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!