Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éve együtt, de többször hazudott hogyan tovább?
Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt 3 gyerekünk van. Többször kaptam hazugságon,de most lett elég. Főleg pénz ügyben. Állandóan hiányzott a pénzből,de ő sose nyúlt hozzá. Most viszont lebukott. Autót vett a tudtomon kívül elvileg részletre. Aztán kiderült,hogy már ki is fizette. Hát én meg semmiről se tudtam. Tegnap derítettem ki az egészet. Azt se tudom honnan volt rá pénze. Ő azt állítja gyűjtögette. Már nem tudok neki hinni. Mondtam neki hogy vége. Óriásit csalódtam benne. Hihetetlen rossz érzés. Nem tudom mit tegyek... Soha nem szóltam ha venni akart valamit. Közös a kassza,ráadásul jól is keres. Mindketten dolgozunk. Egyszerűen nem értem mire volt jó hazudozni.. Nem vagyok zsémbes bármit meg lehet velem beszélni. Mi a francot kezdjek most? Közös a lakás minden. Nem tudom megbocsátani már. Valaki adjon tanácsot.... Vagy pár jó szót.. Nincs kivel megbeszéljem.2019. okt. 19. 10:07
11/11 anonim válasza:
Mert az a közös nem közös. A tiéd az a kassza. Gondolom te annyit költesz belőle amennyit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!