Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod veled együtt akarna sportolni, egészségesebb étkezésre áttérni, hogy te lefogyj ez hogy esne neked?

Figyelt kérdés
Te túlsúlyos vagy ő nem.
2019. okt. 29. 14:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk párom volt az akinek volt némi feleslege, túlsúlyos soha nem volt de volt egy kis pocakja. Én maximálisan elfogadtam így is, nekem ez annyira nem számított.

De ő nagyon örült neki, hogy én viszont edzegettem meg egészséges ételeket ettem mert így sokkal könnyebb volt neki. Őt egy kicsit rosszabbul érintette a pocak mert sokáig sportolt versenyszerűen is, soha nem volt pocakos típus. Amikor én tornázgattam vagy kocogtam mindig jött velem, mindig nézte, hogy bizonyos kajákat hogy csinálok, ha látott tőlem jó ötleteket akkor ellopta hogy magának is meg tudja csinálni. Szerintem könnyebb úgy motivációt találni ha a párod is veled csinálja.

Azóta én kicsit már ellustultam, könnyen tartom a súlyom szóval nehéz mostanában rávenni magam a sportolásra. De néha ránkjön, hogy mi most dagadtak vagyunk és olyankor megint elkezdjük az egészségesebb életet. Kicsit versenyt is csinálunk néha belőle, könnyebb ketten. Én tudom magamról, hogy így a mostani sűrű beosztásommal nem venném rá magam ha nem lenne itt a párom akit le kell nyomni hogy nehogy már csak ő legyen fitt.. :D

2019. okt. 29. 15:18
 12/24 anonim ***** válasza:
29%

Mivel voltam kövér, átérzem ezt, nem csak elméletben beszélek.

Nem esne jól. Ha túlsúlyosan jött össze velem, akkor ne alakítgasson a saját farkára valónak. Akkor csak simán ne jöjjön össze velem.

Ha kapcsolat alatt szedek fel pár kilót, inkább csak főzzön rám. Igen, én vagyok a nő, skandalum, de nem kell velem mozogni, engem a társas mozgások nem motiválnak, és nem kell egészségesen ennie, elég, ha nekem egészséges kaját csinál.

2019. okt. 29. 15:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jól esne a támogatása, benne lennék.
2019. okt. 29. 15:38
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg jól.

Nem tudom, milyen túlsúlyosnak lenni, csak azt, hogy milyen a pároddal együtt edzeni és diétázni. Nagyon sokat segít és a kapcsolatotokhoz is sokat ad.

2019. okt. 29. 15:47
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Le akarsz fogyni sportolással és diétával, saját indíttatásból? Ha igen, akkor ez egy szép gesztus. Ha ő akar rákényszeríteni a fogyásra, az nem oké.
2019. okt. 29. 16:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok, a pm-re válaszolva, kedves kérdező:

én evéssel csillapodom le egy-egy nehéz nap után, mintegy stresszoldásként. Ez nyilván nyomot hagy a testemen, kár is lenne tagadni. A kedvesem viszont alkohollal és dohányzással, továbbá politikai vitaműsorok bömböltetésével (lakásszerte) üti ki magát, amit nekem ugye "tűrni" kell. Csere-bere.

2019. okt. 29. 17:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha soha nem adtál Neki jelet arról, hogy leszeretnél fogyni, csak hirtelen ezt tálalja eléd, az nem esne jól.

Viszont én nagyon örülnék Neki,ha az én párom segítene a fogyásomban. Elég demotivált vagyok, nekem kell a húzóerő.

2019. okt. 29. 17:54
 18/24 A kérdező kommentje:

#16 de nem jobb lenne ha mondjuk ahelyett, hogy te eszel ő meg idegesít a saját hülyeségeivel inkább lemennétek és közösen futnátok, bicikliznétek ... ?

Nyilván lehet mindig várni a másikat, hogy előbb ő lépjen de ennek akkor nem az a vége, hogy senki se lép és mind a ketten csak tűrtök?

2019. okt. 29. 17:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha én magam akarnám, és ő támogatna, úgymond vállalná velem, értem ezt az áldozatot, akkor nagyon örülnék neki. Azt jelentené számomra, hogy fontos vagyok neki, egyetért és támogat a céljaim elérése érdekében.

Ha én elégedett lennék magammal, de ő folyton azt mondogatná hogy fogyjak le, majd ő segít, eszik velem egészséges kaját és mozog, csak csináljak már végre én is valamit, akkor nagyon csalódott lennék és valószínűleg kilépnék a kapcsolatból, mondván ha eddig jó voltam, elfogadtál, akkor mi változott? Talán mégse voltam olyan jó. Nem tűrném ha valaki akaratom ellenére akarna megváltoztatni, akár külsőleg, akár belsőleg.

A párunkkal együtt edzeni, mozogni egyébként szuper dolog, jó adag motivációt ad, legalábbis nekem. Nem azért mozog egyikünk sem, hogy fogyjunk, egyszerűen csak a mozgás öröméért és egyfajta közös élményért. Az egészséges testalkat, izomzat már csak plusz.

2019. okt. 29. 18:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem elég, hogy támogat a férjem. Pl.tolerálja, hogy a háztartás vagy a gyerekekkel töltött idô rovására edzek. És nem, inkább ne jöjjön velem edzeni. Ne nézze, ahogy kínlódok. :)
2019. okt. 29. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!