Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex aranyérrel?
Sziasztok, az a gondom, h kb. 15 éves korom óta aranyérrel szenvedek, többször műtötték, szétvagdosták (bocsi), stb..., de mindig visszajön. Pár éve találtam egy jó, receptre kapható krémet, amivel “kordában tartom”, kb. megváltás számomra. Nah és a lényeg, hogy a párom kitalálta, h análozni szeretne, úgy, h nagyon jól tudja, ott volt velem/mellettem, amikor a sebészeten kínoztak pár éve, aztán több hétig szenvedtem vele itthon, volt, h szó szerint járni sem tudtam - aki nem tudja, ennek ugye több fokozata van, az enyém a legsúlyosabb. Hozzá tartozik, h amúgy sem vagyok oda a gondolatért, de talán ha ez a gondom nem lenne, a kedvéért megpróbálnám, de így nem vagyok hajlandó. Szerinte önző vagyok, és a problémám csak kifogás, hiszen már nincs is, szerintem meg ő az önző, amiért ennyire nincs tekintettel az egészségemre - bár azt én is érzem, h a gondom “kényelmes kifogás”, de mondtam neki, h ha nem lenne, és én akkor sem akarnám, akk mi lenne? Erre mondta, h akkor rá tudna venni, mert (kicsit leegyszerűsítve írom) ha szeretem, akkor megteszem, amit kér.
Én úgy érzem, h nekem van igazam, mármint ha szeretek valakit, akk nem “kényszerítem” olyasmire, amit nem akar, akkor meg főleg nem, ha nyilvánvalóan súlyosbítanám vele az eü-problémáját... fiúk, tényleg ennyire baromi fontos az análszex, vagy csak az én párom ilyen? Ill. lányok, ti egy ilyen helyzetben engednétek a párotoknak? Köszönöm a véleményeket/válaszokat.
23/L
U.i.: azért írtam ide, és nem a szex vagy egészség kategóriába, mert nekem ez konkrétan egy párkapcsolati probléma nálunk
Nekem nincs is aranyerem, de csak kiálltam magamért az exemmel szemben, aki nagyon rá volt izgulva a témára. Mondtam neki, hogy csak és kizárólag abban az esetben vagyok hajlandó ebbe beleegyezni, ha előtte egy dildóval ő is belemegy. Mert nekem ez kb annyira vonzó témakör, mint egy heteroszexuális férfinak a saját fenekébe hatolás. Én ebbe beleálltam, egyáltalán nem vonzott a dolog, idővel leállt a témával. Aztán szakítottunk, keressen olyat, akinek ez vonzó. Ha egészségügyi problémám is lett volna, és azt sem akarná elfogadni, akkor meg még durvábban veszekedtem volna vele. Merthogy ugyanaz az elv, miszerint ha szereted, megteszed neki (milyen undorító zsarolás ez már, úgy mégis), akkor ha ő szeret téged, nem kényszerít olyasmire, amit te nem akarsz és ami neked kifejezetten egészségügyi károkat okoz.
Amúgy nehogy belemenj, csak súlyosbítaná az amúgy sem kellemes problémád.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha így haladunk, lehet, h megmutatom neki ezt a kérdést...
Tény, h nekem ő az első minden téren, tehát nincs “összehasonlítási alapom”, de elég sokat várt rám; 7 éve vagyunk együtt, és kb. 5 éve élünk nemi életet. Az élet más területein nem tapasztaltam nála ilyen “erőszakosságot”, mindig támogatott, mellettem állt, stb., a szexben is maximálisan figyelmes volt, csak most vmiért bekattant nála ez az anál-téma, és foggal-körömmel ragaszkodik hozzá...
Nehogy belemenj4 Ki tudja milyen egészségügyi következményei lennének. Örülj annak hogy most úgymond tünetmentes vagy a szuper krémnek hála. A barátod önző.
Nem is igazán tudom felfogni mi ez a cécó a férfiak körében az anál miatt. Mondom ezt úgy, hogy kipróbáltam egyszer. Nem a párom kedvéért, én magam voltam kíváncsi rá és amikor - ugyan a megkérdezésem nélkül - elkezdte nem állítottam le. Később megbeszéltük hogy bár nem fájt de nem élveztem egyáltalán így nem lesz ilyen többször. Szerencsére van olyan intelligens hogy ezt megértse és tiszteletben tartsa. Ha pedig ez olyan fontos részét képezné a szexuális vágyainak, keresett volna helyettem mást.
- A pasid egy önző mocsadék, én a helyedben szakítanék miutàn ezt előadta
- nem , nem engedtem az anàlt soha senkinek, és nem is fogom. Nincs egyébként ott hàtul semmi problémàm, egyszerűen undorodom a gondolattól is. Ettől semmilyen szinten nem önző senki. Ilyen probléma esetén pedig ez plàne érthető. Ha több empâtiàja lenne egy adag lepkefingnàl, megértene téged.
- ez nem így működik. Ha szeret a tàrsad, nem kér tőled olyat amiről tudja, hogy nem akarod megtenni
- a pàrom ( màr férjem) szeret, ezért SOHA nem akarna olyat tenni velem amit én nem szeretnék. Emellett amúgy nem is érdekli ez a dolog. Ha érdekelné, akkor is szeret annyira, hogy nem erőltetné ràm.
- ha annyira kell egy s**glyuk akkor menjen màshoz de köztünk vége lenne.
- mondanàm, hogy majd akkor ha ő előbb megengedi, hogy megdugjam egy felcsatolhatóval.... De még akkor se. -Esélyes amúgy, hogy a te pasid is tiltakozna, ha valamit fel akarnàl tuszkolni a popójàba....ha csak nem titokban meleg😮 próbàld meg😆
Nem igazán értem a férfiak análmániáját, szerintem gusztustalan, mármint értitek, tudjuk általában mi helyezkedik el a végbélben. Fúj.
Persze az ellenkező véglet sem jobb akik szerint minden ami nem misszionárius "az az ördög műve"...
Az arany középút a nyerő itt is. Változatosan, de nem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!