Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánom a párommal jobban a szexet egy kiadós veszekedés után?
Persze.
Elöntenek az érzelmek, egyszerűen az egész intenzívebb, le kell vezetni a feszültséget, ezzel sokan így vannak. Ezért van békülős szex, ezért járnak össze sokan az exel, és ezért van az, hogy hiába utáljuk ha egy nő hisztizik, valahol mélyen feltüzel.
Hozzám is jár egy aranyos csajszi, de mindig akkor a legszexibb amikor éppen dühös valami miatt.
Pedig jó a békülős szex. Nincs ebben semmi beteges. :)
Sok ember számára izgató a kicsit erőszakosabb, dominánsabb viselkedés, főleg attól, akiben bízik is. Még a férfiak közt is akad, aki erre gerjed. Nekem ez pl annyira nem létszükséglet, ennek ellenére jó élmény egy vita után szexelni. Szeretem a párom reakcióját, mikor az egész vitát egy helyzetbe nem illő, kacérkodó gesztussal elvágom és minden felgyülemlett feszültséget máshogy vezetünk le. Szex nélkül is az lenne a vége, hogy kidühöngjük magunkat és megbeszéljük higgadtan, mi volt a gáz, ezen a szex sem változtat, de legalább kellemesebb, mint az ajtót csapkodni.
Bekülös szex
Nalunk is elöfordul
10 ev utan egy ilyen este nagyon is szuper😊
Ritka,de ilyenkor orakig beszelgettünk majd a vege a megkoronazas😊
Lehet furcsa de nekem valahogy jobb
olyan erzelmes,a parom is nagyon gyengebb,hosszu elöjatek
jo dolog😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!