Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom cikinek tartja azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tramy kérdése:

A barátom cikinek tartja azt ha másodállásban dohányboltban dolgoznék esti műszakban, mert szerinte nagyon legalja a munka. Szerintetek ez normális ha egyes munkákat nagyon lenéz és nem akar elengedni mert gáz?

Figyelt kérdés
Először is sziasztok! Véleményezést szeretnék kérni a pasim gondolkozása felől, hogy ez mennyire normális vagy sem. Tisztességesen élő hajtós nő vagyok, álmaim vannak és céljaim amiért képes vagyok tenni, de csak a józan ész határain belül, igen kicsit túl hajtanám magam, de ilyen ez ha valamire vinni is akarja az ember ( nekem nincs segítségem, de ha lenne is nem szívesen élnék vele ) Nappal ingatlanosként dolgozom, de mivel jutalékból élek így nem mindig érzem magam stabilnak így arra gondoltam este elmegyek éjszakai dohányboltba dolgozni részmunka időben mert az fix és kicsit én is nyugodtabb lennék. A páromnak voltak egy és más kapcsolatai, de ebből egy igen csak kitartott volt, én nem a kitartott kategória vagyok aki ingyen él vagy a párkapcsolatán, mindig kerestem a lehetőségeimet, de íróm is a lényeget: Szerinte totál gázos dohányboltosnak lenni és szinte tilt tőle, hogy csak az ne mert nagyon putri kur. Gáz stbstbstb Bírom, hogy mindenki megmondja mit csináljak, de egy se tudd jobbat mondani XD. Nem érzem azt, hogy ez gázos lenne. Miért baj az ha cselekszem az álmaimért és ezt nem mástól és ingyen kérem? Mondtam a barátomnak azzal, hogy mindent ellenez azzal csak azt fogja elérni, hogy hazudozni fogok és előbb tudja meg majd mástól, mint tőlem. Mondtam azt is, hogy ha ennyire baj meg gáznak látja akkor dobjon ki - nehogy már egy munka amit tisztességesen végzek az miatt legyek lenézve meg elítélve - Azt nézze le aki nem dolgozott mellette és egy lapátot nem emelt meg. Ciki az aki nem dolgozik Dobjatok rám követ és nyugodtan írjátok meg az ellenérveiteket is mert lehet én vagyok a hülye és nekem nincs igazam.

2019. okt. 16. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Cikik azok a csávók akik itt bekamuzzák a 7 számjegyű fizetéseket miközben egy panelben szobát bérelnek és egyik hónapban neteznek, a másikban kajálnak. Inkább dolgozzon valaki dohányboltban de vállalja is fel, minthogy másnak mondja magát arctalanul mint aki valójában (ráadásul senkit nem érdekel, mert a legtöbb ilyen tartalmú válaszról messziről üvölt hogy csak valami komplexusos nyomi kitalációja, épp ezért senkit nem érdekel). Bár a korod nem írtad le, de fiatalnak gondollak, és ebben az életben az a normális és hihető ha fiatalon az ember nem 7 számjegyű fizetést keres, meg nem tudom hány vállalkozása van. Be lehet írni ilyet is csak senki nem hiszi el. Akkor már legyen eladó egy dohányboltban 👍
2019. okt. 16. 21:55
 12/17 Savlekotő ***** válasza:
100%
Az a gáz h felnőtt kapcsolatban felmerül az elengedés kérdése,ő a gyámod apukád,v ha megtiltja holnaptól a boltba se mehetsz le akkor többet nem mész ki az ajtón.. Nem akarja h dolgozz sehol h függj,leépít lassan majd jönnek a pofonok,időbe szállj ki,ha nem akarsz úgy járni mint a lányom akit úgy kellett kimenekítenünk egy ilyen ótvar pasitól aki betette.. Azért vagy hülye mert még nem dobtad ki..
2019. okt. 16. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a barátoddal, de a stílus, a helyzet és az indokok elfogadhatatlanok.

Én úgy állok ehhez hozzá, hogy nem azért tanultam és nem azért öltem a karrierembe pénzt és energiát, hogy egy dohányboltban dolgozzak. Másodállásként sem. Azt sem nagyon látom, hogy egy ilyen munka ami sehol nem előny hogyan vinne téged előre. Sokkal jobban járnál ha a már meglévő karrieredhez igazodó másodállást választanál. A dohányboltozásnak semmi értelme nincsen másodállásként, nem fog előrébb vinni egy kis potyapénzen kívül, viszont egy rohadt szar meló legalább ami kikészít. Ha jót akarsz magadnak nem ilyen másodállást választasz. Nem azért mert lenézendő (bár nem kell hozzá atomfizikusnak lenni) hanem mert tényleg semmilyen formában nem fog előre vinni. A kapcsolatodat is szét fogod vele cseszni ha nincs időd rá ebben biztos lehetsz.

De a barátodért nem kár mert látszik, hogy vagy nagyon lenéz téged vagy éppen attól fél, hogy többet viszel haza mint ő. Nem sok köze van hozzá, hogy mit dolgozol főleg ha csak ilyen undorító indokokat tud felhozni. De a dohányboltozás tényleg hülyeség, ne vállald be.

2019. okt. 16. 22:27
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeteket hasznos volt. Válaszolok egy-két kérdésre amit tőletek kaptam. Egyben válaszolok bocsi :D

Kérdés-felelek:

-Igen 29 éves vagyok - kinek mi a fiatal - :D

-a poszt nem kitaláció tényleg ebben a helyzetben vagyok.

-Talán nem fogalmaztam elég jól, de több tőkét akarok kovácsolni, nappal dolgozom ingatlanosként albérletek kiadásával- nem eladással ( nem vállalom a CSOK miatt ) nem adnám hozzá a nevem így tiszta a lelkiismeretem.

-A jövőt nézve nem az volna a cél és az álmom, hogy dohányboltban dolgozzak életem végéig. Csupán 1-2 évről lenne szó kb ennyire lenne szükségem már a meglévő tőkémhez, hogy megtudjam nyitni a saját cégemet, mindennel számoltam azzal is ha esetleg nem úgy fog menni és becsődöl a cégem, minden ki van számolva ügyesen. ( minden opció szerepel) . Hitelt nem veszek fel semmiképpen, tartom a jó szokást addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér ) a hitelintézet számomra nem járható út sose vettem fel kölcsönt és nem is fogok, biztos van az a helyzet, de most ez egyáltalán nem áll fent.

Viszont igazat kell adjak nektek veszélyes a hely és ez az ami leginkább elgondolkoztatott, bár nem vagyok az a félős típus, de lényeg a lényeg , valami mást nézek ahol nem annyira veszélyes ( lehet most mentettetek meg valami rossztól? ) :)

A barátom foglalkozása nem tudom már ki kérdezte, de kocsikat restaurál.

Köszönöm a válaszokat :)

2019. okt. 17. 15:03
 15/17 Savlekotő ***** válasza:
100%
29 évesen van egy gyámod aki fogja a pórázt,de gondolom otthon is fogták ezért vagy most egy másik apukával.. Félsz tőle,igy inkább behódolsz szép kapcsolat,te is csak későn fogsz felébredni... 29 éves vagy,szerintem tizen éves szinten állsz ha engedélyt kérsz.
2019. okt. 17. 19:20
 16/17 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nem kérek privátot 29 évesen meg nem kérünk engedélyt egy munka vállalásra.. De ez legalább felnyitotta a szem,h frusztrált vagy a póráztól.. :)
2019. okt. 19. 00:36
 17/17 A kérdező kommentje:

:) Nocsak nem gondoltam, hogy ebből a beszélgetésből még mosoly lesz a vége :)

Persze, hogy frusztrál. A póráz meg néha nem árt főleg egy ilyen javíthatatlan típusnak, mint én. Nem fejteném ki mit gondolok ezalatt csak azt, hogy van, hogy túlhajtom magam.

Nos én sem vagyok tökéletes, de legalább törekszem

2019. okt. 19. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!