Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy külföldön lévő munka miatt megy el az
országböl 10 hónapra, normális ha megszakad miatta a
szívem? --->
Nem is látjátok egymást 10 hónapon át?
Nem tudna legalább 2 havonta hazajönni? Miért nem tartasz vele?
Mi voltunk távkapcsolatban, a kapcsolatunk első évében.
3 hónapig végképp nem láttuk egymást, de naponta 1 óra skype esténként. Utána 7 hónapig két hetente találkoztunk egy hétvégét (hol én mentem, hol ő jött, hol félúton találkoztunk), majd összeköltöztünk, kiköltöztem hozzá. Azóta már házasok vagyunk.
Magam sem tudom, hogy bírtuk ki, de akkor valahogy tudtam, hogy a végén együtt leszünk.
2018. jan. 22. 20:37
Ha tudtok közben találkozni, mondjuk 2-3 havonta, nem bírod ki, ha már ennyire szereted? Mit szóljanak a katonafeleségek, akiknek a férjeik úgy elmennek kiküldetésbe, hogy minimum 6 hónapig, de inkább 1-1,5 évig nem látják a társukat? Ráadásul ők bármikor meg is halhatnak, míg a partnerednél ennek esélye elég kicsi, ha nem éri baleset. Van skype, messenger, viber, snapchat, instagram, meg a fütyim tudja még micsoda. Kibírható. Ha nem bírjátok ki, nem egymáshoz valók vagytok.
2018. jan. 22. 20:38
Én biztos nem tenném ki ilyen fájdalomnak azt, akit szeretek. Ha külföldre megyek, akkor vagy párral, vagy sehogy(vagy szingliként nyilván).
2018. jan. 22. 20:38
4/20 A kérdező kommentje:
Igazság szerint egy hajón lesz pincér ami a dunán fog közlekedni és 7/7 napot mindíg dolgozni kell neki pincér pultosként... lehetetlen lenne atalálkozás,beszélgetni is ritkán tudnánk mert ki tudja mit csinál hogy dolgozik milyen fáradt stb...
5/20 A kérdező kommentje:
Ja és azért nem tartok vele mert egyszerűen sajnos én nem feleltem meg ott semmilyen más munkára sem :(
6/20 A kérdező kommentje:
Szívem szerint ha nekem kéne döntenem az ő helyében akkor én nem tudnám őt itt hagyni de neki valamiért ez fontos,és ha ezt annyira szeretné,én ugysem lehetek akadály neki hogy megtegye
2018. jan. 22. 21:27
Szolgál valami távolabbi célt ez a munka? Pl.abból, amit keres lakást vesztek, vagy gyereket tudtok vállalni, esetleg kellene valahova egy hajós ajánlás. Ha teljesen öncélú a dolog, akkor el kell döntened, megfelel-e neked az örök második hely. Mert akkor a munkája fontosabb, mint te. Ha van valami távolabbi cél, akkor meg hajrá és kitartás. A katonafeleséges felvetésre meg annyit, hogy azok a nők megérdemlik a sorsukat. Ők választottak maguk mellé kalandort.
2018. jan. 22. 21:47
Sok jót nem hallottam az ilyen munkákról.Leginkább azt,hogy nagyon kemény minden téren.
Valahogy én nem lettem volna képes ott hagyni a párom.
Sokmindent nem tudsz tenni.Ha szereted akkor megvárod, bár nagyon nehéz lesz.S az se biztos,hogy kibirja a kapcsolatotok.
S mi lesz ha eltelik az a 10hónap? Akkor megint megy egy hajóra,vagy hogyan tovább?
2018. jan. 22. 21:48
Ha ennyire rossz neked, és csak szenvedsz, akkor szakíts vele. Bár ha a 10 hónap alatt játszod a mártírt és magadat sajnáltatod, akkor úgyis fog találni egy kedves, életvidám lányt helyetted, akivel jól tudja magát érezni. Természetes, hogy nem érzed magad jól ettől a helyzettől, de van lehetőséged kilépni belőle. Én 5 hónapig voltam külön a férjemtől, de minden nap beszéltünk, tervezgettünk, rengeteg mesélnivalónk volt és nagyon hamar eltelt az idő.
2018. jan. 22. 22:12
Kapcsolódó kérdések: