Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális egy pasitól?

Figyelt kérdés
Engem otthogy úgy neveltek, ha megyek elsőnek a fiús házhoz, akkor vigyek valamit a szülőknek. Nos én vittem a drágám apjának egy bort, és kiderült, hogy a pasim oda sem adta neki, hanem elvette magának. Hozzáteszem, ha pénzről van szó, akkor mindig spórol, engem például sosem kérdez meg, hogy mit iszok, ha szórakozni megyünk. De jól van, ezt még el is fogadom, de azt hogy oda sem adta az apjának, hanem elvette magának a bort az számomra nagyon felháborító. Utálom az önzőséget. Szerintetek jogosan vagyok kiakadva? 23/L
2018. jan. 21. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Es megis egyutt vagy egy ilyen szanalmas sutyerakkal, szoval panaszra okot nem latni.
2018. jan. 21. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos. Bár szerintem, személyesen kellett volna átadnod. Nem a párodon keresztül, aki lenyúlta:) Vagy nem is mondtad neki, kinek szántad?
2018. jan. 21. 16:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Személyesen akartam nekik odadni, de nem volt rá alkalmam, és mondtam neki, hogy adja nekik oda.
2018. jan. 21. 16:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Odaadni*
2018. jan. 21. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Semmi jogod kiakadni. Otthagyni a pitsába az ilyen bunkot ahhoz okod is jogod is van. De megtartani és háborogni, azt nem:-))
2018. jan. 21. 16:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Hmmmm, ki tudja... Miért nem kérdeztél még rá??
2018. jan. 21. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem semmi. De mi lenne,ha először a sutyerák kedveseddel beszélnéd ezt meg? Nem értem tényleg, hogy ez megtörténik,és annyit nem mondasz neki,hogy bú vagy bá? De nem bántani akarlak,csak nem értelek.

Próbáld neki elmondani,amit itt most nekünk is. Aztán meg, írd meg,hogy erre hogyan reagált és akkor tudunk további segítséget adni

2018. jan. 21. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Magadra legyél kiakadva, h összejössz egy ilyen emberrel...
2018. jan. 21. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá az Apukájánál, mikor a párod is ott van, hogy megkapta-e a neki szánt bort, a barátod majd leégeted ezzel, talán szégyellni kezdi magát, és többször nem fordul elő ilyesmi. Bár én azért elbeszélgetnék vele az illemről.

Már csak amiatt is, mert előfordulhat, hogy az apukája nem ihat bort, akár egészségügyi okokból, akár pl alkoholizmus miatt.

2018. jan. 21. 19:26
 10/11 anonim válasza:
Ilyen bunkóval ne is szórakozz!
2018. jan. 22. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!