Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis viselkedes egy pasitol?
4 honapja jarunk. SOHA nem kaptam meg semmit tole.
Nem azt mondom, nekem nem kell virag vagy ajandek.
De pl. a multkor elmentunk a boltba, vett maganak egy csomag gumicukrot. Utkozben hazafele felbontotta, eszebe sem jutott volna megkinalni, megette az egeszet !
Es sok sok ilyen eset van.
Rakj már ki egy képet hogy néz ki ,ha nem egy isten akkor baz* ki a parasztot
( megette az egészet ! )XD előttem a szitu ,hogy sétáltok ő meg tömi a fejét mint az állat és figyel nehogy hozzáférj te is XDXD
Utolso, ezen nevettem, de tenyleg igy volt :)
Setaltunk haza, o meg direkt a masik kezeben fogta, en meg amugy sem vagyok olyan fajta aki odatolakodik es belenyul a zacskoba. Nem tudom, de en meg egy vadidegent is megkinalnek, nemhogy a baratnom megy. Par perc alatt betomte az egeszet!
Persze ilyen mar sok volt. Csak ez a legutobbi eset.
"es belenyul a zacskoba."
Ragadd zacskón,és kezd el szorongatni a tökeit.Minél jobban szorongatod annál magasabb hangon fog vonyítani.
Játszd el rajta a boci-boci tarkát,majd amikor a magas c-hez ért rúgd jól s.ggbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!