Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez egy pasitól?
Figyelt kérdés
A pasim elvárja tőlem, hogy elfogadjam, ő rendszeresen találkozik, bulizik az exével. Munkahelyére bemegy, haza viszi a csajt. Mikor utazik vhova, akkor is beugrik a csajhoz. Azt mondja nekem, fontos vagyok neki, de az exe is, mert ő csak egy haver csaj. Bezzeg engem soha sehova nem visz, utólag tudom meg, hogy bulizni voltak, teszem hozzá, velem sose, még közös képet se akar. Mindent lájkol a csajnál, nálam semmit, 3 hónapja ez megy. Kértem, hogy szakítsa meg a csajjal a kapcsolatot, mert ez már túlzás. Akkor ő annyit mondott, hogy nem és szánalmas vagyok.2013. ápr. 24. 16:51
1/16 anonim válasza:
Megcsal, kell több, hogy dobjad?
2/16 anonim válasza:
Szégyellje magát, hogy nem lájkol. Vágd le a fa5zát álmában!
4/16 Zúzmaraharapás válasza:
Nem normális.
Arra nem gondoltál, hogy azért nem akar közös képet, mert mondjuk az excsaj előtt titokban vagy tartva?
5/16 anonim válasza:
Helyedben már rég dobtam volna.
6/16 anonim válasza:
A pasid nem normális.
oda van az exéért. De nem meri bevallani mert te még jó vagy valamiben magyarul kihasznál. Nem veszi észre a Te érzéseidet.Lesz.rja.
Az sem normális dolog, hogy te ezt mind hagyod. A 'lájkolás' az hülyeség amúgy is de hogy egy közös képet sem akar rólatok meg sehova nem visz el téged, az exét meg igen az már szemétség.
7/16 anonim válasza:
kegyetlen jókat dugnak együtt csak, hogy tudjad :D
8/16 anonim válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az ex nem is ex, Te meg csak egy szerető vagy tudtodon kívül...
9/16 anonim válasza:
Nem kell sok esz, hogy atlass a szitan.
10/16 anonim válasza:
hagyd ott a fenébe.
nem veszed észre hogy kihasznál téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!