Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha úgy köszönök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha úgy köszönök el a pasitól, hogy szia az miért sértő az ő számára?

Figyelt kérdés
egy ideje chaten ismerkedek egy pasival és tegnap úgy köszöntem el tőle,hogy szia!Erre este írja,hogy én ráförmedtem és,hogy vége!Most mi rosszat tettem?Járt már valaki így?
2012. okt. 19. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Cseten és egyébként a netten mindig vannak beteg emberek. Ő is az!
2012. okt. 19. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Sráctól úgy illik elköszönni, hogy "puszi a makkodra" :DD Ezt már igazán tudhatnád. Csak az ovisok köszönnek "szia"-al.
2012. okt. 19. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
azért, mert egy érzékeny lelkivilágú, rosszul szocializált anyámasszonykatonája.
2012. okt. 19. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát...van a netes beszélgetésnek egyfajta pszichológiája, lehet hogy ő valami mosolygást várt volna, pl szia :)....és ha úgy írod szia! akkor a felkiáltójellel tényleg olyan kiabálós, ráförmedős hatást keltesz.

Valahol átérzem hogy barátnőmmel mindig minden mondat után nevetős szmájlikat teszünk, és ha meg csak úgy ír, akkor tudom hogy vmi gáz van :D

Tekintve hogy neten keresztül nem látod a kifejezéseit a másiknak, így a hangulatjelek helyettesítik ezt.

[link]

Ettől függetlenül, ezek inkább csak apró gesztusok, az hogy a srác ennyire kiakadt, az már a hülyeség netovábbja.

2012. okt. 19. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hétszentség, hogy nem a 'szia' miatt akadt ki.
2012. okt. 19. 10:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát pedig és semmi mást nem írtam!Ő elköszönt,hogy menni-e kell és szia,erre én írtam válaszként,hogy akkor szia.Nagyon sokat jelent számomra,de most nem tudom mit kéne tennem!:(
2012. okt. 19. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmit, keress egy értelmes példányt aki ilyen kis f@szságon nem kapja fel a vizet.
2012. okt. 19. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. okt. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!