Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha úgy köszönök el a pasitól, hogy szia az miért sértő az ő számára?
Figyelt kérdés
egy ideje chaten ismerkedek egy pasival és tegnap úgy köszöntem el tőle,hogy szia!Erre este írja,hogy én ráförmedtem és,hogy vége!Most mi rosszat tettem?Járt már valaki így?2012. okt. 19. 09:56
1/8 anonim válasza:
Cseten és egyébként a netten mindig vannak beteg emberek. Ő is az!
2/8 anonim válasza:
Sráctól úgy illik elköszönni, hogy "puszi a makkodra" :DD Ezt már igazán tudhatnád. Csak az ovisok köszönnek "szia"-al.
3/8 anonim válasza:
azért, mert egy érzékeny lelkivilágú, rosszul szocializált anyámasszonykatonája.
4/8 anonim válasza:
Hát...van a netes beszélgetésnek egyfajta pszichológiája, lehet hogy ő valami mosolygást várt volna, pl szia :)....és ha úgy írod szia! akkor a felkiáltójellel tényleg olyan kiabálós, ráförmedős hatást keltesz.
Valahol átérzem hogy barátnőmmel mindig minden mondat után nevetős szmájlikat teszünk, és ha meg csak úgy ír, akkor tudom hogy vmi gáz van :D
Tekintve hogy neten keresztül nem látod a kifejezéseit a másiknak, így a hangulatjelek helyettesítik ezt.
Ettől függetlenül, ezek inkább csak apró gesztusok, az hogy a srác ennyire kiakadt, az már a hülyeség netovábbja.
5/8 anonim válasza:
Szerintem hétszentség, hogy nem a 'szia' miatt akadt ki.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát pedig és semmi mást nem írtam!Ő elköszönt,hogy menni-e kell és szia,erre én írtam válaszként,hogy akkor szia.Nagyon sokat jelent számomra,de most nem tudom mit kéne tennem!:(
2012. okt. 19. 11:19
7/8 anonim válasza:
Semmit, keress egy értelmes példányt aki ilyen kis f@szságon nem kapja fel a vizet.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. okt. 19. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!