Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egy külföldön lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egy külföldön lévő munka miatt megy el az országböl 10 hónapra, normális ha megszakad miatta a szívem? --->

Figyelt kérdés
A párom kapott egy munkalehetőséget külföldön, ami azt jelenti hogy 10 hónapra elfog menni Magyarországról nekem pedig itt kell maradnom . Mondtam neki hogy ez igazából nekem borzasztó, és legszívesebben megkérném hogy ne menjen el,de persze nem szeretném korlátozni őt mert tudom hogy ez nagyon fontos neki. Csak igazából azon vitázunk hogy ő azt szeretné hogy ezalatt a 10 hónap alatt próbálják meg vidám lenni,próbáljak meg pozitív maradni és várni rá,szívesen meg is várom őt de közben tudom hogy minden egyes nap bele fogok halni a fájdalomba hogy nem láthatom őt ilyen sokáig,mit tudnék tenni hogy kevésbé fájjon?

2018. jan. 22. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
keres egy papot.
2018. jan. 22. 23:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem is tavol van a ferjem, 2 honapig. Mi friss hazasok vagyunk, mindig egyutt jartunk kulfoldre dolgozni. Most nekem nem volt hely sajnos. Igy csak a ferjem ment ki. Tudom, hogy ertunk ment el, a jovonkert, mert epitkezunk. Nem sok ido 2 honap es tudom, hogy muszaj volt neki kimenni, megis minden percben megszakad a szivem erte. Nagyon hianyzik.

Kerdezo, en csak azt tudom, hogy az en ferjem soha sem hagyna ennyi idore itthon. Ha kozos celert megy akkor megoldjatok h legalabb havonta talalkozzatok. Ha pedig nem....tudod mit kell tenned.

2018. jan. 22. 23:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Normális, igen.

Neki nem vagy olyan fontos, mint ő neked

2018. jan. 23. 07:40
 14/20 anonim ***** válasza:
10-es nem tudom, feltűnt-e, de itt nem 5, hanem 10 hónapról van szó. Pont a duplája. Azért, mert Te nem igényled a társad jelenlétét, és teljesen jól elvagy nélküle, attól más még szenved a helyzettől. Akármilyen életvidám vagy, ha igényled a párod fizikai jelenlétét, akkor bizony ez a 10 hónap padlóra küld. 12-es te meg mingyárt megkapod valakitől, hogy társfüggő vagy. :) Kérdező, szerintem fogd fel ezt egy szakításként. Mert lényegében az. 10 hónapig nem találkoztok, az is kérdéses, hogy beszélni tudtok-e, ez így nem kapcsolat.
2018. jan. 23. 08:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz helyzet, ha azt mondod,hogy ne menjen, akkor egy életre a fejedhez fogja vágni,hogy miattad kimaradt ebből a lehetőségből.

Ha azt mondod,hogy menjen,akkor meg valószínű nem éli túl a kapcsolatotok és egy nagy szenvedés lesz ez az év számodra.

Az lenne korrekt,hogyha nem menne.Ha mindenáron külföld,akkor keressetek olyan munkát,ahova mindketten mehettek.Vagy olyat, ahova ha csak ő megy, haza tud járni mondjuk 2 hetente és te is mehetsz ki hozzá.

Ez a 10 hónap baromira sok, ráadásul más időzónákban lesz, minden nap dolgozni fog. Beszélni is alig fogtok tudni és valószínűleg féltékeny is leszel, mert hát azért elég sok nővel is lesz összezárva arra a hónapokra.

Én nem hagynám így itthon a szerelmem.

2018. jan. 23. 10:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha tarsfuggo lennek, nem engedtem volna ki a ferjem. Nyilvan beszeltunk errol mielott elment. Es van eletunk egymassal es egymas nelkul is. Ez nem tarsfuggoseg. Csupan kifogtam egy olyan ferjet aki a vilag legjobb ferje es hianyzik. Persze mindenkinek a sajat ferje a legjobb. Ez igy van rendjen. ☺

#12es

2018. jan. 23. 11:48
 17/20 anonim ***** válasza:
16 én tudom. :) Csak olvastam már pár hasonló kérdésre választ. Akinek hiányzik a párja, az ezen az oldalon társfüggő. :D Érted...
2018. jan. 23. 12:02
 18/20 anonim ***** válasza:
17es, ertem persze 🙄☺
2018. jan. 23. 13:04
 19/20 anonim ***** válasza:

10 hónpig nem találkozás. Nem vállanám.

Mondmo ezt úgy, hogy félévig 1000km-re éltünk, de megoldottuk, hogy havonta pár napot együtt legyünk, de hogy majd' egy évig nulla találkozás.

Hagyjuk.

2018. jan. 23. 17:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, hidd el, hogy az indulás előtt meg az elején nehéz, és utána egyre könnyebb, mert már nemsokára visszajön.
2018. jan. 24. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!