Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a feleségem munka után is a kollégákkal és az ügyfelekkel lóg?
Inkább az a gond hogy a feleséged mintha nem is vágyna hazamenni?
Én is multinál dolgozom alig várom hogy hazaérjek....a páromhoz.
Milyen gyakori ez?
Az én párom is olyan cégnél dolgozik, ahol viszonylag sűrűn jönnek külföldről partnerek, megrendelők, de ők olyankor kompletten, az egész vezetőség elviszi vacsorázni a vendégeket. Igaz, ez kb. kéthavonta egy estét jelent, de volt, hogy ennél ritkábban. Nekem ez még bőven belefér.
38/N
Ne hülyéskedjünk, egy dolog, hogy nincs annyi ügyfél, hogy szinte naponta lenne olyan aki nem akar szintén haza érni munka után hisz az ügyfelek is csak emberek akiknek pihenni kell, családjuk van stb. vagyis nem hiszem, hogy minden nap olyan ügyfél jön aki nem kívánkozik este haza. Hacsak nem annyira érdekes az esti "program" ugyebár. Lehet tudják azok az ügyfelek miért nem sietnek soha egyikük sem haza.
A másik dolog, hogy ha tényleg annyi ügyfél lenne akkor egy multinál gondolom nem ő lenne az egyetlen akinek ez lenne a dolga. Már ha az a dolga...mert ugye munka után csinálja, vagyis ledolgozza a napit aztán ugyanennek a multinak még egy műszakot lehajt este mert ugye muszáj az ügyfelekkel foglalkozni. Gondolom a multicég nem az övé, hogy csakis neki kell ezt szinte naponta munka után húzni?
Sajnálom de tuti megcsal. Vagy valakivel vagy mindig mással aki épp ügyfél..Te meg vagy a papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!