Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom cikinek tartja azt ha másodállásban dohányboltban dolgoznék esti műszakban, mert szerinte nagyon legalja a munka. Szerintetek ez normális ha egyes munkákat nagyon lenéz és nem akar elengedni mert gáz?
Lehet, hogy félt. Este dolgozni amúgy sem életbiztosítás, dohányboltokat gyakran szoktak kirabolni, a kettő együtt meg végképp nem egy életbiztosítás.
Ezt azért gondold végig, hogy fizetnek-e ezért eleget.
A barátodnak mondd meg, hogy szerinted ezzel nincs gáz, ez is munka, és te ezt másképp látod. Kompromisszumként mondhatod, hogy körbenézel, hátha tálalsz jobbat, és akkor megfontolod a váltást.
Ha valóban szeret téged, akkor inkább csak félt.
Ha nem igazán van odáig érted, noss akkor ja egy f**asz.
Én úgy gondolom, hogy az álmaidért többet tennél mondjuk egy esti képzéssel egy sehova sem tartó dohánybolti eladói munka helyett (mellett?), amivel tényleg viheted valamire. Mert persze, semmi baj nincs ezzel a munkával, sőt, teljesen jó, tisztességes munka (szerintem amúgy inkább az ingatlanossal van a baj, már nem azért, milyen simlis embernek kell már lenni ahhoz, hogy valaki ezt tényleg tudja csinálni?), de azért ha álmokról meg célokról beszélsz, akkor szerintem sokkal többre mész egy képzéssel, amire ugyan időszakosan kiadsz némileg több pénzt, de cserébe esetleg annak hála tudnál egyetlen olyan munkát végezni normál munkaidőben, amivel megkeresnél annyit, amennyit jelenleg két munkahellyel.
Egyébként meg szerintem is gáz a párod hozzáállása, nem egy munka miatt lesz valaki lenézendő vagy sem. Magával a munkával semmi baj nincs szerintem. Simán lehet, hogy egyrészt csak félt, másrészt meg csak szeretné, ha nem menne el még több időd munkára, ami miatt kevesebbet találkoznátok vagy nem lennél annyira kipihent úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!