Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akár hetekig nincs szex. Ez normális?
Nem normális, de ez emberen ként más. Neked, a barátnődnek, nekem, ezt vele kéne megbeszélned. Én már kérdeztem volna tól, hogy azon az egy napon, ha már a többin nem lehet, nem lehet e-mail esetleg :)
31/f
Szerintem is lehangoló, amikor az van, hogy "most muszáj szexelni, mert csak most tudunk". Nekünk is volt ilyen, amikor még külön éltünk és nagyon rossz volt.
Talán legközelebb próbálj egy kis romantikát belecsempészni... Egy vacsi vagy valami erotikus ajándék, masszázs, vagy ilyesmi
"Emberfüggő. Neki ez a normális, neked mások az igényeid. Vagy találtok egy közös megoldást vagy frusztrálttá válsz egy idő után. Voltam ilyen kapcsolatban. A lány szeretett, de több találkozón is együtt aludtunk és nem volt szex. Először közöltem, próbálkozott egyszer, aztán ennyiben is hagyta. Nem a szex hiánya, hanem a törődés hiánya miatt szakítottam.
A válasz 22%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad."
"Total normalis. Azt hiszitek, ferfiak, hogy a noknek csak annyi kell, hogy elovedd a fszod es mar be is indult lol, nem igy van, egyaltalan nem meglepo, hogy annyi szexmentes kapcsolat van, talan meg kene tanulnotok normalisan szexelni, azon kivul, hogy csak eloveszed es bedugod.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad."
Khm. Tehát, egy normális válasz, ami leírja, hogy emberfüggő (néhány ember sokat akar szexelni, néhány keveset), hogy mik lesznek a különbségek okai, az nem túl hasznos. De az a válasz, amiben szidva vannak a férfiak, az tök hasznos. Taps...
Kérlek, "kedves" #9-es, meséld el nekem, hogy mi kell a nőknek. Kérlek, mondd el, hogy mennyire láttál bele a kapcsolataimba. Kérlek, mondd el, miből gondolod, hogy én csak azt hiszem, hogy elő kell vennem és csoda történik.
4 több éves kapcsolatom volt. Ebből egynél fordult elő, hogy néhány év után nem kívánta a szexet már a barátnőm. Elvittem moziba, sétálni, vacsorázni, nekiálltam edzeni és még sorolhatnám. Fél évig dolgoztam a dolgokért és nem csak elővettem. Tehettem én bármit, a kapcsolatok néha kihűlnek. Ennek köze nincs ahhoz, hogy ki és mennyire jó az ágyban. De iszom szavaid, kérlek mesélj arról, hogy kéne szexelnem "normálisan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!