Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex mert ő azt mondta ez normális?
Az első együttlét nagyon jó volt, viszont utána ellaposodott az egész. Kapkodott, nem figyelt rám, fájdalmat okozott. Utólag bevallotta hogy elmúlt a szerelem de szeret mélyen legbelül. Ezt már kétszer eljátszotta velem. Persze minden taktikázást és játékot tagad, nem szeretné ha eltűnnék mert ő rende akarja hozni. Ám kikötötte hogy addig nem lesz szex míg nem érzi újra hogy szerelmes és akkor majd nem fogom azt hinni hogy csak kihasznál. Mert sokszor mondtam neki hogy ezek szerint csak fellángolásaid voltak és csak a szexre mentél.
Jól összekaptam vele és otthagytam. Mondta hogy keresni fog online, de nem fog érdekelni.
Ti is ezt tennétek volna a helyemben? Egyáltalán miért viselkedett velem így? A legrosszabb hogy mindent tagad hogy az nem úgy történt és mindig azt állítja hogy h*lyeségeket írok neki emiatt.
Az első együttlét után el is laposodott, mert már nem szerelmes? :D
Hány évesek vagytok ti?
"Mondta hogy keresni fog online, de nem fog érdekelni.
Ti is ezt tennétek volna a helyemben? Egyáltalán miért viselkedett velem így? A legrosszabb hogy mindent tagad hogy az nem úgy történt és mindig azt állítja hogy h*lyeségeket írok neki emiatt."
Mi a túró ez? Valami kiba52ott távkapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!