Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akár hetekig nincs szex. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akár hetekig nincs szex. Ez normális?

Figyelt kérdés
Nem lakunk még együtt a barátnőmmel. Én mostanában sokat dolgozok. (kocsira gyűjtök) Emellett mind a ketten egyetemisták vagyunk. Általában heti pár órát tudunk együtt lenni, mivel sajnos hétköznap nem megoldható, hogy találkozzunk a suli, és a munkaidőm miatt, ami szombat estig tart. Minden héten egyszer ott szoktam aludni nála. Azt szokta mondani, hogy neki ez kevés, és hogy nincs kedve a szexhez, mert este későn érek oda, reggel pedig megyek egyből tovább. Abban biztos vagyok, hogy nincs senkije. Azt mondja szeret, és türelmes, mert tudja, hogy ez átmeneti. De még legalább egy év. 4 éve vagyunk együtt. Szerintetek normális, hogy nincs kedve szexelni?

2018. jan. 26. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

De legalább lesz egy autód, ennek a kapcsolatnak meg kb. annyi.

A nő nem ürítőhely.

2018. jan. 27. 06:18
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Inkább azon gondolkodj el, hogy valójában mennyi hasznos időt töltötök el együtt...egy ilyen kapcsolattól kiráz a hideg. Itt a kapcsolat minőségén kell változtatni.
2018. jan. 27. 08:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Elhidegült érzelmileg. Majd lesz másvalaki az életedben...
2018. jan. 27. 08:39
 14/17 anonim ***** válasza:
46%
Vajon a nők mit nem értenek azon, hogy ez nem a féjszbúúúúk? Annak ellenére, hogy azonos az ikonja, itt nem lájkolni kell, hanem értékelni. A nem tetsző válasz is lehet hasznos, a tetsző meg ártalmas. Ráadásul ez a jellemzőbb itt.
2018. jan. 27. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:

#14: Írd oda minden kérdéshez, hogy a férfi a hibás, fröcsögj rájuk egy kicsit és felpontoznak. Írj le akárcsak egy nőről is egy negatív dolgot, röpködnek rád a pirosak. Sőt, még akkor is, ha lemered írni, hogy a másik nem gondolatolvasó és nem lát az életedbe. (Lásd 10-es válaszom).

Ilyen hozzáállás miatt, szerintem az itteni nők többsége ne lepődjön meg, hogy úgy kezelik őket, ahogy.

2018. jan. 27. 16:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt ti honnan látjátok, hogy nő vagyok-e, vagy férfi?
2018. jan. 27. 17:31
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

#15 Ezt már próbáltam. És megerősíthetem, amit írsz. Sőt az oldal is ilyen. Ha egy nő sérteget, egy férfit, azt hiába jelented, nem törlik. De ha leírod az igazat róluk, pillanatokon belül törlik.

De ez is a mi hibánk. Mi adtuk nekik szavazati jogot, és tűrjük a femináci terrort, és "élvezzük" az állandó kasztrálást.

2018. jan. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!